VIJESTI

Acai Berry – Cijena, gdje kupiti, kako se to radi, gdje ga kupiti

Što je Acai Berry?

acai bobica je jedan grožđa kao voće koje je također poznat kao superfood zbog svojih raznih zdravstvenih prednosti, ona se koristi za liječenje nekoliko medicinskih komplikacija, kao što su gubitak težine, artritisa, poremećaja erekcije, raka, visokog kolesterola, detoksikaciji kao kao i poboljšanje općeg zdravlja. To je dobar izvor vlakana, zdravih masti i antioksidansa. Oni se prodaju u obliku smrznute celuloze, sok, kapsule i prašak i krišom promatrati kao najučinkovitiji dodatak prehrani.

Gdje li dolaze Acai Berry iz?

Acai bobica raste na acai palma; to je drevni voće koje se nalazi u Srednjoj Americi i Južnoj Americi. Također se može naći u zemljama poput Brazila i Belize. Ima jednu sjeme i ima karakterističan ljubičaste crne boje. Plod zahtijeva vlažna sredina kao što su močvare napredovati. Tisućama godina, amazonske prašume je growingAcai Berry.

Koje su moguće zdravstvene prednosti?

Prema istraživanju, Acai bobica obiluje antocijana koji oblik biljnog antioksidansa koji ima sposobnost da smanji razine kolesterola u krvi. Kao što je to superhrana može pomoći da izgubite i održavati težinu. Moderni kozmetički proizvodi koriste acai ulje jer sadrži antioksidanse koji mogu dati zdravi sjaj na koži. To je optimalno za čuvanje probavni sustav čistim; ova bobica ima snažan detoksikacija kapaciteta i tradicionalni izvor dijetalnih vlakana. Acai je visoka u elagične kiseline i vitamina C koje suprimiraju rast raka. Studija pokazuje da polifenolni spojevi izvađeni iz acai uništen proliferacije stanica za 56 do 86%.

Što su negativi i nuspojave od Acai Berry?

Trebali bi se izbjeglo ovo voće ako ste osjetljivi na acai ili imaju pelud allergies.Acai bobica može izazvati određene nuspojave kao što su proljev, bolestan osjećaj, glavobolje bol u trbuhu, kao i alergijske reakcije s.

Višak od svega izaziva nuspojave; morate uzeti acai bobica u umjerenim količinama kako bi izbjegli ove nuspojave.

preporučene doze i vrijeme za Acai Berry

nekoliko oblika doziranja kao što su dostupni prašaka, sokovi, kapsule, kreme, losioni i tekućine. Preporuke Kapsula doza su tipično 1.000 mg jedanput ili dvaput dnevno s hranom.

Acai sok može se uzeti dva puta dnevno, jednom kada se probudite i jednom prije odlaska na spavanje, oko 2 unce u jednom danu.

Acai Berry dodataka

Postoje mnogi proizvodi na tržištu za koje se tvrdi da sadrži acai bobica koji pruža li kapsula sa 1500 mg čistog osuši smrzavanjem acai prah.

Acai Berry Interakcije

Uzmi acai bobica dodatak nakon savjetovanja sa svojim liječnikom. To može biti u interakciji s lijekovima protiv bolova, uključujući NSAR (nesteroidni protuupalni lijekovi), kao što su Alevea ili ibuprofen.

Zaključak AcaiBerry

Acai bobice daju antioksidanse i druge važne hranjive tvari koje su bitne za zdravlje. Acai može konzumirati sirovo, u pića poput soka, u obliku tableta, energetskih pića i sokove. prije uzimanja acai dopuniti ako već uzimate neke druge lijekove posavjetujte se sa svojim liječnikom.

Povezani postovi

  • Ako sam te pitao što je vaš omiljeno povrće je, gotovo sigurno ne bi odgovoriti „cikla”. Čak i ako sam pitao … Opširnije
  • Ako ste bili na mene pitati pitanje, „Kako Epimedium Ekstrakt pomoći muškarcima s erektilnom disfunkcijom?” Ja bih odgovoriti … Opširnije
  • klorogenih kiselina (CGA) Popularnost i UsesThere nekoliko komada marketinga koji tvrde „ekstrakt zelene kave,” … Opširnije

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...