VIJESTI

Aqua Disiac- Cijena, kupi sada, gdje kupiti, komentari, dijabetes

parfem s feromoni Aqua Disiac je namirisan afrodizijačka, stimuliranje spolnog uzbuđivanja u suprotnog spola. Značajka ovih sredstava je da su „skrivene” u mirisima poznatih marki proizvoda (u skladu sa „blizanac” poznatih mirisa L’eau par Kenzo, Gucci by Gucci, Nina Ricci, itd). Cilj vaše pažnje i neće znati da je njegov mamac s feromonima. To čini parfem Aqua Disiac pravu tajno oružje koje pomaže da se lagano zavesti i postaviti seksualno raspoloženje.

stimulaciju svjetlo

koncentrat feromona Aqua Disiac djeluje kao lagani stimulans za mozak, uzrokujući da se aktivno poslati signale na organe koji proizvode spolne hormone. Aktivno proizvodnja estrogena kod žena i testosterona kod muškaraca povećava seksualnost objekta u očima suprotnog spola.

Imajte na umu da ne brkati ove duhove s drogom. Oni ne liječe bolesti koje uzrokuju seksualne poremećaje. Za vraćanje seksualnog zdravlja treba uzeti lijekove propisane od strane liječnika. No, parfema Aqua Disiac pogodan za seksualno eksperimentiranje, što može pomoći da poboljšate seksualni „izvedbe”:

 1. Poslužite na “host”, dati mu hrabrosti, izvadite sramežljivost.
 2. Provjerite je osoba više privlačan i poželjan u suprotnom spolu.
 3. stimulirati libido muškaraca i žena da ih žele seks.
 4. Obogatite prirodnu spolnu želju, uzbuđenje postaje dva puta više nego inače.
 5. Povećanje osjetljivosti muškaraca i žena, a time i jačanje njihove osjećaj za vrijeme seksa.

Line mirisa

Parfem je dostupan u različitim varijantama. Postoje opcije za muškarce, tu je i ženske mirise. Možete pronaći sljedeće opcije:

 • Aqua Disiac Kanabis feromona

Prilično začinjene arome ekstrakta konoplje i feromona. Imaju blagi tonizirajuće djelovanje, te je u stanju razveseliti i muškarac i žena. Dominantna okus od kanabisa je biljni, s notama suhe sijena i orasima. To daje Parfem topao miris, savršeno podešavanje za vruće seks. Izvorni alat okvir je dostupan u crnoj i zelenoj, unutra je crna bočica s bijelom kapom. Postoji mogućnost za žene i muškarce.

Postoje mnoge podvrste Aqua Disiac.

Parfem sa feromonima je koristiti ljude privući žene. Aktivno potaknuti proizvodnju testosterona, što čini čovjeka u očima lijepe dame u ovoj muškarca. Kao poticanje proizvodnje androgena događa kroz mirisni receptori, onda je sasvim sigurno i ne krši prirodni hormonska. Miris je mošusni i vrlo ugodan. Originalnom pakiranju Život Seksi životinja Musk je crna bočica s bijelim poklopcem, kutija bi trebala biti crna s leopard naglascima.

Aqua Disiac divlji mošus – mošusni-drvenasti miris za žene sa svjetlom note orhideje i bobice. Vrlo lijep i može se koristiti kao svakodnevni parfema. Dodatni efekt – blagi porast spolnih hormona iz domaćica. To pojačava svoju aktivnost i zaigranost, čineći ga privlačnijim u suprotnom spolu. Aqua Disiac divlji mošus je dostupan samo za žene. Originalnom pakiranju ružičaste izduženi bocu sa srebrnim čepom. Okvir zlatne boje s crvenim slovima.

Ovaj parfem je klasificiran kao uniseks, pogodan je za žene i muškarce. Miris je izgrađen od poznatih prirodnih afrodisiaco note ylang-ylang, narančasta, palmaroze, vetivera, paprom. Izvorni kutija s parfemom je crne boje sa srebrnim slovima.

Erotski eliksir je još jedan parfem koji se može koristiti od strane žena i muškaraca. Izrađen od eteričnih ulja ylang-ylang, cimet, verbena, muškatni oraščić, vetivera, đumbir. Miris stimulira aktivnost mozga koji oslobađa čovjeka od straha, tjeskobe, oklijevanja. To čini ljude više samopouzdanja, a time i privlačnijim suprotnom spolu. Izvorni kutija je crna sa srebrnim slovima.

Postoje opcije za Aqua Disiac s poznatom mirisa.

Uz ove vrste duhova, u skladu uzbudljivih mirisa postoje parfemi duplikat poznate marke parfeme. Mirišu baš kao i oni, ali oni i dalje dodao malo feromona mošusa i jantara, koji ih pretvara u pravi afrodizijak s omiljenog mirisa. Takav Aqua Disiac je dostupan u sljedećim vrstama:

 • Ne. 1 L’eau par Kenzo.
 • Ne. 2. Čisti otrov.
 • Ne. 7 Amor Amor Nina Ricci.
 • Ne. 8 Dodir Pink.
 • Ne. 10 J’adore Capture.
 • Ne. 12. Hugo Boss.
 • Ne. 13-Miss Capture Cherry.
 • Ne. 14 Nina Ricci Classic.
 • Ne. 15. Lacoste klasični.
 • Ne. 17 Gucci parfem II.
 • Ne. 20 Ange ou Demon.
 • Ne. 22 212 SEXY.
 • Ne. 25. Chance Eau svježe.
 • Ne. 31 Aqua di Gio.
 • Ne. 33 do Gucci Gucci.
 • Ne. 34 Dreaming.

To je, međutim, cijena će biti skuplji od kupovine spreman znači Aqua Disiac, jer svi radovi će se provoditi u laboratoriju u Francuskoj, gdje je gospodin Martin.

Kako koristiti pravila

Upute za korištenje parfema neće uzrokovati nikakve probleme. Ovo je zajednički parfem, a primjenjuje se po istim pravilima. To je najbolje nanositi na takozvane „vruće točke” – zbog veće tjelesne temperature miris će se širiti intenzivniji. Te točke uključuju Fossa pod ušnu resicu, leđima i vratu, dekoltea žene, unutarnji dio zavoju je lakat i koljeno.

Upute također savjetuju da se stavi malo okus na intimnom području (ali ne na sluznici!), To će dodati začin za vrijeme spolnog predigre. Postoji i drugi način da koristite parfem, koji nije naveden u uputama: možete dodati nekoliko kapi parfema u vrhnje i širiti ga po cijelom tijelu, tako da je okus će ravnomjerno raspoređen na koži.

Prije nanošenja parfema, morate pročitati upute.

Muška i ženska parfem s feromonima je najbolje rezervirati ili na web stranici proizvođača (Sexy linije), ili u online trgovini od službenih predstavnika. To će vas spasiti od krivotvorine i pomoći vam da spasiti. Činjenica da su dućani u gradu parfema prodaje sa folijom i službenih stranica, cijena je gotovo dvostruko jeftiniji.

Troškovi sredstava ovisi o vrsti parfema. Klasična linija okusa-stand-u troškovima od 285 do 550 …. parfem s feromonima poboljšane (Cannabis, životinja Musk, ljubav eliksir, itd) su malo skuplji – u regiji 990 …. u alati su vrlo ekonomično, tako da jedna boca pića će trajati dugo vremena.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...