ZDRAVLJE

Bluronica – mišljenja, komentari, cijena,

urednici našeg portala je osjetljiv na novosti kozmetičke tržištu, pa smo skrenuo pozornost na aktivni oglašava na internetu „kompleks od hijaluronske kiseline” koji je izazvao pomutnju u žena kao učinkovit lijek za bore i za pomlađivanje kože.

prodavatelj pozicioniran svoj proizvod kao „profesionalne kozmetičke proizvoda sa aktivnim svojstvima protiv starenja za osobe starije od 30 godina.” Glavni produkt je „gel Bluronica kiselina i kolagen”, koja često se naziva „Gel aktivator hijaluronske” .A serum ide kako poboljšati djelovanje gela.

  • jasno zaglađuje bore,
  • ispravlja kontura lica,
  • ujednačava ten,
  • uklanja pigmentaciju
  • sprječava nedostatak kolagena,
  • vraća starenje kože,
  • zaglađuje ožiljke.

‘H2> Bluronica: Analiza pripravak

Gel aktivator Bluronica sadrži, kao što je navedeno prodavatelj, ne samo hijaluronske kiseline, kolagena, ali Amaranth ulja i vitamina kompleksa. Bez obzira koliko smo pokušali, nismo mogli pronaći nigdje detaljno sastav namirnica. – Što, u kojem omjeru, koncentracija koja sadrži aktivator gel s hijaluronske kiseline

prodavatelj je navedena samo na „aktivne” sastojke, koji su neophodni za oglašavanje proizvoda. Kompletna struktura je skriven i nedostupan za potrošača. Želite li komentirati sadržaj najmanje od navedenih komponenti:

  • Hijaluronska kiselina (ha), u pravilu trebaju stimulirati funkciju fibroblasta, koje sintetiziraju kolagena i elastina. No, činjenica da je njegova učinkovite koncentracije u pripravku treba biti 0,5 – 1,5 posto. Bluronica ne sadrže informacije o koncentraciji bilo sastojaka. Druga važna točka je veličine molekula hijaluronske. Činjenica je, na funkciju fibroblasta i proizvodnju kolagena utječe samo male molekulske hijaluronske kiseline – s molekulama veličine od 50.000 do 130.000 daltona. Osim toga, veličina molekula prodire kroz kožu. Obična molekula ha ima puno 25.000.000 Daltona, a kvaliteta proizvođača posebna tehnologija rušenja tih velikih molekula u manje dijelove. Kvaliteta certificirane proizvode sa ha – ima oko 2500 do 5000 rubalja. Malo je vjerojatno da ćete biti iznenađeni da je proizvođač gel proizvoda aktivator hijaluronske -. Ne pokazuje ne samo koncentraciju HC, ali i veličine molekule hijaluronske kiseline u sastavu oba proizvoda hijaluronske kompleksa
  • kolagena molekula Kolagen je također vrlo velike molekule i stoga nisu u stanju prodrijeti u kožu. Dakle, visoki proizvođači kvalitetnih koriste tehnologiju hidrolize molekula kolagena u manje fragmente, koji su u stanju prodrijeti u kožu. U tom slučaju proizvođač kaže o sadržaju hidroliziranog kolagena. Pitanje je što je kolagen Hijaluronska aktivator univerzalni gel je vjerojatno retoričko.

Važno: , ali to nije sve … Stvar je u tome, pa čak i hidrolizirani kolagen, niti sadržaj hijaluronske kiseline općenito, ne možemo smanjiti dubinu bora, ni resorpciju ožiljaka. To je sve samo nemoguće. Jedini vanjski način bora, učinak koji je dokazano u studijama financira na temelju tematskih retinoidi (na primjer, krema retin-A).

Istraživanje u vezi najučinkovitije sredstvo ožiljaka pokazao da takvi fondovi mogu samo smanjiti rizik od njihova obrazovanja, i to samo ako uporabu takvih sredstava kao preventivno održavanje, odnosno odmah nakon ozdravljenja oštećenja kože. Kada ožiljak već formirani, i testirani serumi (npr gel „Dermatix”) -, nisu vrlo učinkovit

‘H3> alarmantno kontraindikacije Bluronica

Obično, sredstva s hijaluronske kiseline za vanjsku uporabu nemaju kontraindikacije i nuspojave. Dakle, vrlo prestrašen postojećih kontraindikacije, kako ju je objavio prodavatelj, i bez sumnje s obzirom na sastav koji se ne otkrivaju …

kontraindikacije za korištenje Gel aktivatora Bluronica -.
→ trudnoća
→ dojenja
→ starost 25

‘H2> Bluronica Gel kiseline i kolagen: mišljenja

Na web stranici proizvođača na mišljenje „dermatolog-kozmetolog najviše kategorije”, koji obećavaju intenzivnu kože lifting, brzo obnavljanje starih stanica, izglađivanje dubokih bora, smanjuje ožiljke i ožiljke u cjelini … proizvođač očito nije ne ustručavajte se prenositi gotovo sve probleme moderne kozmetologije, riješiti neke od kojih nisu uspjeli nikoga, čak i većina ozbiljnih europskih proizvođača.

Proizvođač i online prodavači pomno mimoilaze na sljedeća pitanja –

kupiti ovo čudo serum može biti samo online za samo jednog razloga – ovaj proizvod nema certifikat, to nije ni u serumu pa čak ni Bud. Tako je raspoređena ilegalno i to samo putem Interneta. Proizvod je svakako napravio bilo u Kini, ali vjerojatno u podrumima predgrađa.

Što se tiče hijaluronskom gela Bluronica kiseline i kolagena – nije uspio pronaći ni kontakt informacije ni proizvođač niti njegov povezane prodavača. Unatoč nedostatku važnih informacija, oglašavanje web stranice je vrlo lijepo uređena mišljenja kupaca.

Korisnička mišljenja o web stranici prodavatelja – Bluronica

Bluronica – stavovi o web stranici prodavatelja, kao i bilo koji oglašavanja, strogo je pozitivan i oduševljen, ali ne i bez pogrešaka:

Jasno je da oglašivač i sam prodavatelj pokušavaju o svom proizvoda Bluronica univerzalni gel aktivator za pisanje testiranja folk u jednostavnim jezikom, dajući dojam važnosti i uspješnosti hijaluronske kompleksa. Međutim, gel aktivator hijaluronske -. Kanal nije pronađen, kao prodavatelj, po svemu sudeći, pažljivo ih uklanja iz svog mjesta za očitih razloga

Bluronica Cijena: gdje kupiti

Imajte na umu da Bluronica. cijena je prilično visoka i to dva proizvoda. Tj aktivator gel, hijaluronska kiselina i kolagen se može kupiti samo uz intenzivno seruma, i to samo na web stranici „hijaluronsku kiselinu.”

Za 2 boce od 30 ml cijena će biti … sa stalnim sezonskim popustom.

& nbsp;

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *