LJEPOTA

Bubble-and-Upical Drenaža

Vesiko-urinarni odvod može biti asimptomatski. Često se otkriva kod pacijenata (osobito djece) s rekurentnim, netretiranim infekcijama mokraćnog sustava. Zbog toga se tijekom mokrenja i čestih pritisaka na mokraći promatraju nenamjerno namočenje, bol i spaljivanje.

Karakteristični simptom kod alveolarno-urinarnog izljeva može biti osjećaj brzog punjenja mokraćnog mjehura nakon uriniranja. Bolest može biti popraćena boli u lumbalnom području. Neliječeni mjehur i uretreni izljev mogu dovesti do ozbiljnih infekcija pa čak i septikemije. Kako bolest napreduje, može doći do oštećenja bubrega i kroničnog zatajenja srca.

Dijagnoza se temelji na snimanju urinarnog trakta. Ultrasonografija i intravenska punrafija (intravenozni kontrast za vizualizaciju mokraćnog sustava) nenormalno su pogrešni. Cystouretrography Mycobacterium je najsigurnija i klasificirana studija.

Liječenje protoka mokraćnog mjehura

Prevencija infekcija mokraćnog sustava kroz primjenu antibiotika ili kemoterapija važna je u terapijskom upravljanju mokraćnim i ureternim odljevanjem. nitrofurantoin, kotrimoksazol).

Invazivne tehnike se koriste u slučajevima napredne bolesti. Označene su u slučaju razreda IV i V prema klasifikaciji ili kada više godina konzervativnog liječenja nisu učinkovite, oštećenja bubrega, stenoza u mokraćnom sustavu, bolest napreduje usprkos liječenju. Kontrola i moguće liječenje hipertenzije i proteinurije značajno odgađaju razvoj kroničnog zatajenja bubrega.

Prognoza je općenito dobra – niže razine (I-III) mogu se spontano riješiti. Samo jedna od pet djece nema poboljšanja ili napredovanja bolesti (to se odnosi na djecu s višom fazom razvoja).

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *