LJEPOTA

Čak i nakon što je bolest izliječena

Nije teško dijagnosticirati ulceraciju donjeg ekstremiteta. Tipična lokacija u donjim dijelovima donjih ekstremiteta, prisutnost trofičkih poremećaja i venske stanice olakšavaju dijagnozu.

Faza promjene ulceracije procjenjuje se neinvazivnim Doppler ultrazvukom, au slučaju sumnje na trombozu preporučuje se flebografija, posebno prije operacije varikozne vene.

U diferencijalnoj dijagnozi ulceracije donjeg ekstremiteta treba uzeti u obzir ulceracije donjeg ekstremiteta koji se razvijaju kao posljedica drugih uzročnika bolesti.

Liječenje čira ustaje pomoći će

Čirevi staze tretirani su lokalno ili kirurški. Prva metoda koristi sredstva za dezinfekciju, u slučaju obilnih i masnih izlučevina, korisno je koristiti i sve dezinficijenske aerosole, masti koje sadrže antibiotike i kada je prisutan prekomjerno zrno, može biti od koristi lokalna upotreba srebrnog nitrata.

Posebno dobar terapeutski učinak u liječenju čira na donjim ekstremitetima postiže se pomoću zavojnica koje apsorbiraju lučenje i tzv. “Antioksidacijske zavoje”. kompresijske ručne trake s dezinficirajućim pripravcima. Učestalost promjene zavoja ovisi o težini curenja sekreta iz pogođenih područja.

Kirurško liječenje čira na donjoj nozi sastoji se u uklanjanju vene varikoze nakon čišćenja ulkusa. Liječenje također tretira promjene promatrane u arterijskom sustavu, a ponekad je potrebno kirurški izrezivati čireve pomoću auto-transplantacije kože.

Komplikacije lokalnog liječenja čireva donjih ekstremiteta mogu uključivati razvoj općenitih alergijskih osipa, zbog osjetljivosti na primijenjene pripravke tijekom ulceracija donjih ekstremiteta. Lokalna alergijska reakcija se češće javlja u neposrednoj blizini lezija.

Prognoza čireva donjih ekstremiteta

Prognoza u čirima donjih ekstremiteta uvelike ovisi o uklanjanju uzroka lezija. Čak i nakon suzbijanja bolesti, ako vaskularne abnormalnosti nisu uklonjene, bolest se može brzo ponoviti.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *