LJEPOTA

Čest simptom rukavca je upala žira

Rukavica se očituje u nemogućnosti da se prepušta u želučani utor ili u nemogućnosti vizualizacije vanjski uretra izlaz u novorođenčadi ili novorođenčadi prilikom pokušaja povlačenja prepucije.

Pored toga, na stolici se opaža izbočenje tijekom uriniranja, a urin, koji se često inficiran, dulje vrijeme iskače iz vrećice za predavanje nakon parenja (ovo je povezano s postojanjem prepreke u odvodnji urina).

Čest simptom uklonjen je upala žira. Ponekad dolazi do izlijevanja ulja iz izlučevinske vrećice, ponekad dolazi do oticanja ili crvenila.

U novorođenčadi i dojenčadi stolica se prepoznaje jedino ako se struktura prepucije ne može odvoditi do te mjere da se može vidjeti vanjski uretalni izlaz.

Liječenje i prognozu stoljeća

Osnovna metoda liječenja je operacija, koja uključuje resekciju prepucije (njegova obrezivanja). Ponekad je neophodno izvesti plastičnu obradbu, koja je usmjerena na širenje promjera prečke.

Prognoza za rano kirurško liječenje općenito je dobra. Provedeni postupci uglavnom su učinkoviti i rezultiraju dobrim rezultatima. Ako se dijagnoza zanemari i ne liječi, mogu se pojaviti komplikacije, osobito upalne, koje su povezane s nešto lošijom prognozom.

Ponavljajuća stolica također može uzrokovati stenozu u vanjskom otvoru uretre, što je dodatna komplikacija. U ekstremnim slučajevima, netretirana i dobro razvijena stolica (dugotrajan pričvrsni otvor u prepuci) može uzrokovati tzv. “Mekanu mrlju”.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *