LJEPOTA

Electricity Saving Box – cijena, gdje kupiti, mišljenja

Struja Spremanje Box – mali uređaj, sposoban (prema prodavačima i oglašavanje) da se smanji struju od 5 do 60%. Objašnjenje načela svojih postupaka za kupca su daleko od električne izgleda prilično uvjerljivo. No, naš čovjek nije toliko naivan prije 20 godina. A on se pita: Struja Spremanje Box je razvod ili istina

.

U promotivnih materijala i uputa za električne Saving Box opisuje mehanizam uređaja i metoda za njegovu primjenu. Čak i tamo možete pronaći tablicu učinkovitosti, pokazuje u kojim slučajevima je najučinkovitiji i gdje se ne može koristiti. Jak argument za prodavača je da okvir potvrde o Struja uštedu Europa, Kazahstana, Ukrajine i Turske. Što bi moglo biti razvod, ako se potvrde?

Obavijest da je Struja Spremanje Box je samo jedan od brandova „ekonomski električne energije” koji su dostupni na tržištu. U istoj kategoriji EkoEnerji (Turska), SmartBoy, Struja Energetska Electric Power Saver “Econometr”. U pravilu, zemlja porijekla je Kina. Ujedinjuje ovi uređaji tvrdi princip rada i učinkovitosti. Isto vrijedi i za njih i sklopom za preklapanje. Paralelno s opterećenjem, nakon metar, ali što bliže do njega

EkoEnerji, 25 W

Ljubazno osoba će primijetiti električne Saving Box i njegovi analozi su još jedan zajednički predmet: proizvođač tvrdi da je ušteda energije može se vidjeti samo na mjestima s velikim induktivnih opterećenja. I ova izjava je istina.

Prve naznake da je učinkovitost električne Saving Box je daleko od istine

ušteda električne energije za mnogo godina je globalni trend. Međunarodna korporacija bore da bi konzumiraju energetska uređaje kao jeftini moguće. Na ovo pitanje postoje specijalizirani laboratoriji. I svaka odluka u području štednje energije brzo se širi među proizvođačima i čini se u proizvodima marki. S ovog proizlazi razumno pitanje: zašto ne vidimo analoga Struja Spremanje kutiji Philips, Samsung ili LG

?

„Ekonomska” prodao preko isključivih distributera. U isto vrijeme, dobro poznatih proizvođača elektrotehnike vole raditi putem regionalnih ureda. Dakle, oni imaju izravan pristup prodavača i velikih potrošača, može im pružiti informativne, znanstvene, inženjering i tehničke podrške. Zašto proizvođač električne energije Saving Box ne koristiti ovu učinkovite sheme?

Struja Spremanje Box

Treća točka je procijeniti učinkovitost električne Saving Box je obično izrađena na osnovi promjene struje u strujnom krugu (bez uređaja s njim). Svaki stručnjak će vam reći da je smanjenje ukupne struje u mreži i dalje nije jasno pokazuju na smanjenje potrošnje energije. Zašto ne pokrenuti direktno mjerenje potrošene električne energije ili djelatne snage? Nemojte koristiti kao lukav način procjenjuje uštedu energije prilikom korištenja električne energije Saving Box za razvod potencijalnih kupaca.

Ako objašnjenja principa „ekonomski” ići dalje „know-how” i „nepoznato efekt”, govorimo o transformaciji jalove energije (to ne utječe na zamah pulta) na aktivni. Radna energija, za razliku od jalove, može se koristiti za transformaciju u druge oblike energije koji se nalazi na temelju rada bilo kojeg potrošača aparata. Ali bilo fizičar će vam reći da je jalova energija može trošiti samo na stvaranju elektromagnetskih polja u induktivnom kapaciteta (na primjer, u namotima motora). U drugim vrstama energije za uključivanje nije nemoguće. Postoje i druge objašnjenja fantastike, koji lako progutati kupaca, koji žele smanjiti račun za struju.

Dokaz o razvodu, Struja Spremanje Box

Električni shema uređaja je najbolji dokaz oglašavanja istina-u-„ekonomski”. Za većinu njih sheme nisam mogao naći. Ugodan iznimka je Struja Spremanje Box. Ako želite na internetu možete pronaći svoj koncept:

I što smo vidjeli? To je najčešći filter-uređaj od dva kondenzatora s osnovnoj ispravljača. U brošurama sam otkrio da je u uređaju se nalazi i izvor viših harmonika, ali u ovoj shemi nije otkriven. Čini se da je cijeli dizajn je namijenjen za napajanje dva LED koje sjaje na tijelu instrumenta -. Neka vrsta mini-svjetla

samo uvjetno korisna stvar u njemu je kondenzator koji su paralelno s mrežom. Uz pravilan odabir karakteristika ovog kondenzatora to će uzrokovati motora (stroj za pranje rublja, hladnjak, ventilator, itd) konzumirati najviše jalove energije stvoriti magnetsko polje učinkovitije. To će smanjiti lokalnu mrežu.

ALI: na mjerenje potrošnje električne energije ne reagira na jalove snage. Oni su „cool” u odnosu na potrošnju od samo aktivne snage, koja je na struju Saving Box na bilo koji način ne može utjecati.

Teorija, teorija, ali nema eksperiment moj dokaz nije sve činilo razumnim. Za eksperiment, ne treba Hadron Collider, elektronski mikroskop ili nešto drugo lukav. Ja sam spojen raznih uređaja na mrežu i izmjeri potrošnju energije pomoću mjerač snage sa i bez paralelnog rada „elektrisiti seyving kutija”. Zatim je pronašao razliku između potrošnje energije sa i bez „ekonomija”. Napon na ulazu je 230 volti.

  • Žarulje 60 W – razlika + 8,2% YTD
  • električni grijač 1000 W – razlika +0,3%
  • Fluorescentna lampa 11 W – Razlika 18,3 posto
  • elektroporatorom 1100 W – razlika od -3,3%

Dakle, u većini slučajeva, potrošnja energije prilikom uključivanja električne Saving Box povećana. No, u jednom slučaju, kada se koristi uređaj sa snažnim motorom, vidi male uštede. Vjerojatni razlog prirode ovom gospodarstvu sam gore citiranom – učinkovitiji motor troši jalovu energiju, ali mjerač protoka ne smatra

.

Ako želite, možete pokušati potvrditi taj zaključak samostalno. Ali nikada nisam otišao na eksperimentu velikih razmjera, zbog potrebe za velikom količinom mjerenja i dovoljno snažan dugotrajnijeg stresa na moju kućnu mrežu. Ja već znam da li značajna i razlika će se pojaviti, to neće koristiti struju Saving Box. Moderni metara električne energije koja zadovoljava GOST R 52322 2005, ne bi trebao biti osjetljiv na takve „električnom Saving Box”.

Distributeri mnogi modeli „ekonomski snage” insistirati da povećanje energetske učinkovitosti uređaja zbog generacije viših harmonika. Kao što nam fizika kaže, viši harmonici, ne samo smanjiti učinkovitost motora i mnogim drugim uređajima, ali i uvelike povećati gubitke radne snage u magnetske jezgre. To će biti osobito uočljivo na primjeru fluorescentne svjetiljke.

Teoretski, takvi uređaji mogu čak i uzrokovati brzo neuspjeh štedne žarulje. Proizlaze iz generacije visokih harmonika lokalne rezonancije su opasni za izvore plinski svjetlosti, ali može uzrokovati lom i drugim uređajima. Posebno visok rizik potonji bili „secretariatului” i nisko opterećenje na mreži.

Tako je, u određenim okolnostima kompenzaciju kapacitet „elektroperedacha” doista može smanjiti potrošnju energije. Ali, prvo, ušteda efekt je oskudna, a drugo, spojna shema je da osvoji opskrbljivača električnom energijom, ali ne i potrošača. I posljednja je najviše štetne. Stvarne koristi od električne Saving Box dobiti samo prodavača. Oni kupuju ovaj „inovativni” uređaj u Kini za 4 $ po komadu, a prodali nesretne građane deset puta skuplji.

Da li postoji alternativa za električnu energiju za uštedu Box?

Je, i to je dobro poznata vas. Držite se pravila uštedu električne energije:

  1. Isključite nekorištene uređaje. Uvijek imajte na umu slogan „ostavljajući ugasiti svjetlo!” Dugo ne drže aparate u stanju mirovanja. Ako ne morat će u narednih pola sata, isključite ih iz mreže. Pisača, mikrovalna pećnica, računalo itd u stanju mirovanja troše električnu energiju, iako u znatno manjem broju.
  2. Kada kupujete novi električni uređaji obratiti pažnju na njihovu energetsku učinkovitost. To je obilježeni slova engleske abecede. Što je ovo pismo bliže početku abecede ili više ima slova „A” i pro poslije njih, to bolje.
  3. Ako koristite električnu energiju za grijanje (ili hlađenje) svojim domovima, brinu zvučne izolacije vrata i prozora. Napomena moguće izvore gubitaka topline iz stana ili kuće.

smanjenje troškova energije u svojim rukama, a ne dobiti prevaren od razvoda prodavača Struja Spremanje Box.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...