LJEPOTA

Electricity saving box – mišljenja, komentari, cijena,

& nbsp;

Energosberegeniya uređaj: princip rada i kupca stavova

Struja Spremanje Box je uređaj za smanjenje potrošnje električne energije i zaštitu kućanskih aparata od negativnih faktora koji utječu na ukupnu mrežu. Princip rada naprave je konstruiran na prijenos dijela parazitskih opterećenja u aktivnom snagom koja se koristi kućanskih aparata se mjere i standardni mjerni -, električne m

Učinak KRM – kompenzaciju jalove snage omogućuje da se smanji ukupnu potrošnju energije za smanjenje pretek, donoseći neproduktivan opterećenja

.

mišljenje onih koji su već kupili ekonomično energije i iskorištavanje za više od mjesec dana, potvrdili smanjenje potrošnje električne energije. Osim toga, uređaj smanjuje opterećenje parazitima iz reaktivne energije, pri čemu se manje trošenje motora kućanskih aparata -, hladnjaci, strojevi za pranje rublja, posuda

Kako kupiti takav uređaj je u slučaju kod kuće puno i često izvoditi uređaje s asinkronim motorima i raznih prigušnice.

Idi na web-usluga

Struja Spremanje Box – & nbsp; lažni ili istina

?

Ekonomska struja Struja Spremanje Box već privukao pažnju korisnika i stručnjaka. Pravi mišljenje o uređaju prilično kontroverzna, ali zaključiti da to nije potpuna prevara bezazlen kupac će omogućiti potpune informacije o uređaju.

Prije kupnje važno je znati kako koristiti kameru kako interpretirati u uputama o tome što mogu očekivati ​​u stvarnosti.

Među velikim brojem uštedu energije uređaja ekonomično Struja Spremanje Box ima niz zanimljivih mogućnosti:

 • mala veličina i mogućnost ugradnje u bilo zidnu utičnicu;
 • odsutnost naglašenom zagrijavanje na poslu,
 • Jednostavan sustav kontrole – uređaj određuje trenutak kada je potrebno nadoknaditi pojavu lažna opterećenja na mreži;
 • prikladan prikaz statusa na prednjoj ploči samo dvije LED-a koji pokazuju da je oprema priključena i radi.

Da bi razumjeli da li je uređaj stvarne uštede energije i uštedjeti novac, morate razumjeti vrste counter opterećenja i princip rada uređaja u mreži.

spirala montirana u aparatu stvara magnetsko polju. Indukcijski motor perilica rublja ili suđa, cirkulacijska crpka za grijanje je sistem takvih mehanizama. Sa protokom električne energije postoje tzv reaktivnog opterećenja i parazitske struje. To je neproduktivna potrošnja energije koji odlazi u zagrijavanju uređaja, a ne korist vlasnika i postupno fraying tehniku.

Ekonomska djelomično apsorbira opterećenje, akumulira energiju u nizu kondenzatora. Prilikom rukovanja indukcijski motor koristi izmjenične struje, to znači da je krug prekinut 50 puta u sekundi. U tim trenucima se dio akumulirane energije se vraća u mrežu, čime se prijeboj gubitak na zavojnice.

Stvarna potrošnja električne energije, koja je osnovana od strane Registra je aktivan samo teret. Mjerni uređaj ne reagira na lažna struja i jalove snage, jer oni nastaju samo u krugu motora ili zavojnica. No, njihovo podrijetlo je povezan s nekim gubitkom energije, a time i ukupnog povećanja potrošnje.

Direktan razvod potrošač nije ovdje – ekonomično stvarno smanjuje potrošnju, ali ne na istoj razini kao reklamirao. Da biste dobili efekt potrebno je promatrati nekoliko uvjeta:

 1. korištenje uređaja u mreži, zajedno s potrošačima, opremljen sa indukcijskim motorima je perilica suđa i perilica rublja, pumpe za navodnjavanje i cirkulaciju vode, crpne stanice za lokalne operacije, hladnjacima i klima uređaja;
 2. Ako Motori uređaja i economicaly nema pretvarač u skupim modelima aparata ovi uređaji omogućuju vam da kontrolu rada motora ili drugog svitka promjenom frekvencije, upija reaktivni opterećenja;
 3. aparati i ostali uređaji rade u dugoj modu – tipična situacija za uređaje za hlađenje i najmoćnijih domaćih potrošača, posebno hladnjaka i klima uređaja u ljeto;
 4. u jednom lancu s ekonomskom nema snage UPS tipa UPS-line bračnim pretvorbe pretvarača i automatsko prebacivanje na eko.

stvarnih troškova električne energije ovisi o pravilno organiziranoj shemi priključak uređaja. Mnogi kupci nakon mjesec dana korištenja uređaja napomenuti da je potrošnja smanjena za barem 5-7%.

Kako bi smanjili troškove električne energije za pola u tom slučaju, ako nastavite omogućena samo kućanske aparate s motora ili aktivnim zavojnice u krug, na primjer, snažne mikrovalne kompresori s dugog perioda rada.

U normalnim uvjetima koristite svjetla, računala, televizora i ostale opreme koja ne stvaraju veliki broj lažnih struja i to je izvor visoke potrošnje.

Kako bi se potrošnja energije stvarno smanjila, morate uključiti ekonomičan ne u bilo kojoj poslovnici, a prema određenom pravilu, što će biti objašnjeno u nastavku, u uputama za uporabu uređaja. Ekonomična nema razvoda i nema varanja, samo trebate koristiti ispravno i ne očekivati ​​čuda.

Korisnička mišljenja

Mišljenja stručnjaka o uređaju Struja Spremanje Box online kontradiktorno, ali se može zaključiti da uz pravilnu uporabu uređaja to stvarno radi. Nema čuda, ali za jedan uređaj sa velike potrošnje energije, može smanjiti potrošnju za 10%.

Ako očekujete da ćete smanjiti potrošnju za komunalije, stjecanje ekonomija energija će postati vaš najbolji investicija. To potvrđuju brojni mišljenja o tematskim forumima.

Idi na web-usluga

Cijena i gdje kupiti

Electricity saving box štedi na račune za struju od 1690 rubalja po kvartalu, s prosjekom za ruske obitelji potrošnje. To studija provedena od strane europskih tehničkih centara i stručnjaka u Rusiji. Statistički promatranje objavljen na internetu koji koriste uređaj za više od tri mjeseca, pokazuju dobar učinak smanjenja potrošnje.

Kupi ekonomično struja Struja Saving Box za dom, stan, garažu ili radionicu dostupan na službenim stranicama proizvođača proizvoda ili njegovih predstavnika.

Jedinstven uređaj je jednostavan i učinkovit alat za spremanje energije, potrebne složene aparate, strojeve posebno pranje, klima uređaji, hladnjaci, perilice posuđa. Cijena uređaja za kupnju na veliko i malo je u skladu s masovnim potrošača.

Koliko je Struja Spremanje Box:

 • Moskva -. 1 690руб
 • Sankt Peterburg – 1 690руб
 • .

 • ekaterinburško – 1 690руб
 • .

 • Omsko – 1 690руб
 • .

 • Kijev, Ukrajina -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 Tenge

Upute o korištenju

Upute za ugradnju i korištenje gospodarstva energije električne energije za uštedu Box:

 1. instalirati uređaj u bilo kojoj poslovnici u kući ili stanu;
 2. Uvjerite se da su LED diode emitiraju zeleno svjetlo;
 3. brava brojač na početku rada uređaja,
 4. usporediti svoje troškove struje s bilo kojim od prethodnog mjeseca.

mišljenja Electricity saving box pokazuju da je načelo ekonomije čini sama osjećala, ako uključite uređaj u tom lancu (grani) je stambena ili kućne mreže koja zapošljava najmoćniji i konstantno omogućen aparata – klima uređaj, hladnjak, pranje stroj, pumpa.

Dodatni proizvodi:

Prednosti

ekonomija uređaja ne zahtijeva stalnu pozornost i praktičniji za korištenje:

 • uređaj radi u automatskom načinu rada;
 • kompaktni kućište i univerzalna spojnica uključuje Electricity saving box u bilo kojem od kućanskih mjestima;
 • može izabrati na vlast na temelju po pojedinom podružnice ili cijeli stan -. Od 15 kW

Osim uštede energije efekt lažnih impulsa, što značajno smanjuje trošenje svojih aparata.

Idi na web-usluga

Video: Uređaj za spremanje štedi električnu energiju okvir

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *