LJEPOTA

Fibrilacija i pjenasti podrumi

Ventrikularna fibrilacija (flutter, fibrilacija) je poremećaj brzine otkucaja srca, koji se očituje stimulacijom srčanog mišića tijekom razdoblja relativne refrakcije i njenog nekoordiniranog rada.

Ventrikularna fibrilacija ili mucanje obično se javlja kao posljedica hipoksije, toksičnih učinaka određenih lijekova (npr. Antioksidacijskih lijekova koji se koriste za liječenje kože, itd.) Ili kao posljedica upotrebe drugih lijekova (npr. Antioksidativnih lijekova koristi se za liječenje kože). (npr. određene anestetike, digitalne, žive diuretike, kinidin), srčane postupke ili srčane aritmije (npr. karotidna komora, karotidna komora, karotidna komora, karotidna komora itd.). ventrikularne tahikardije, atrioventrikularnog bloka ili ranih dodatnih kontrakcija.

Simptomi fibrilacije ventrikula i prigušenja

Kao rezultat fibrilacije ventrikula ili mucanja, pacijent gubi svijest u nekoliko sekundi, a nakon manje od minute potpuni simptomi kliničke smrti javljaju se kao posljedica cerebralne ishemije.

Elektrokardiogram pokazuje tipičan uzorak bolesti neravne izoelektrične linije valne duljine, nepravilna sinusoidna dijagrama – ventrikularna fibrilacija, ili ponekad redovita sinusoidalna linija – ventrikularna flutter.

Liječenje ventrikularne fibrilacije

Jedna od mogućnosti za liječenje ventrikularne fibrilacije je električna ili farmakološka defibrilacija (intravenska primjena prokain amidida ili ksilokaina).

Nekoliko sekundi treperenja obično nestaje spontano, s duljim stanjem prognoze ovisno o brzini prve pomoći. Prognoza je uvijek loša s teškim oštećenjem srca i ponovnom fibrilacijom ventrikula.

Kao posljedica kliničke smrti, potrebna je potpuna reanimacija.
Zhaneta Malec

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *