LJEPOTA

Herpetički herpetski vulvaritis

Hepatitis vulgaris je virusna bolest i posebno je opasna tijekom trudnoće – može dovesti do stalnih promjena u organima i sustavima djeteta, u ekstremnim slučajevima može prouzročiti pobačaj.

Uzroci herpetskog vulvarisa

Velika većina slučajeva herpesa vulvovagitisa uzrokovana je herpesovim virusom tipa I (ona je također odgovorna za rekurentne oblike bolesti), a samo nekoliko posto razvija se kao posljedica infekcije virusom herpes virusa tipa II koji uzrokuje oralni herpes. U tijeku bolesti, razvijaju se karakteristične promjene kože vulvanskog područja u obliku malih i multifokalnih mjehurića i curenja oštećenja slojeva epidermisa.

Pacijenti prijavljuju bolne probleme, probleme s urinarnom inkontinencijom. Temperatura je povišena, a inguinalni limfni čvorovi su bolni. Simptomi traju manje od 2 tjedna, tijekom kojih se infekcija može prenijeti.

Liječenje herpeskog vulvarisa

Hepatitis vulgaris može se liječiti lokalnim bojama, što smanjuje simptome, ali ne značajno utječe na trajanje bolesti, dok lijekovi koji se daju oralno s sistemskim učinkom uključuju aciklovir. Zahvaljujući ovoj terapiji, vrijeme infekcije je skraćeno, iscjeljenje je brže i simptomi nisu značajno lošiji.
Mariusz Kłos

– Obstetrics and Gynecology “, ed. Znanosti, Grzegorz H. Bręborowicz, izdavač PZWL Medical Publishing House, Varšava.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *