LJEPOTA

Kako Smršati Brez vadbe

Eden od štirih New York Metropolis odraslih je debelih in po eno posebno 3. ameriških odraslih ima prekomerno telesno težo. Vendar, Težava je v tem, da ne želijo le, da padec telesne teže brez smisla usposabljanja ali pa ne poskušajte.

Obstaja precej drugih sestavin, kot da nimajo časa za vadbo, saj njihove Grozničav seznamih na funkcijo in na hiši, ali imajo poškodbe.

Moja sestra je zlomil nogo deset let v preteklosti in to z neke imeli psihološko vpliva na njeno podobnega strahu pred zdrsom, ko se zažene ali se bojijo, da je morda zlomil nogo še enkrat. Številni leti odšel in kilograme počasi in postopoma dodatno s starostjo.

Moški in ženske, kot je ona so ponavadi primeri, morebitni zadetek lažne publicities za čudež trgovskega blaga obeta lahkoten izgubo telesne teže in s jasno pridobivanje telesne vadbe. Bodo hranljive poskusi, kot je pravilno uravnoteženih obrokov in energičnih življenjskega sloga umazanih besed. In namig, da vse, kar potrebujejo za to, da izgledajo kot Angelina Jolie je, da pošljete odsoten

za steklenico čudežnih tablet.

Zdaj, preko 51 milijonov Američanov, so najverjetneje o načrtih crash dieto in kljub temu takoj po tednu ali dveh boste le prišli čez njih veliko bolj razočarani in gredo na obroke Binges uvedena z njihovimi slabimi možnostmi hujšanja ali nenadzorovan odvečno sistem hujšanje.

Dejstvo je, da ni čarobna palica, ko gre za izgubo maščobe. Ni maščobe čudeži izgube. Da bi dosegli pametno izgubo maščobe in hranljivo upravljanje maščobe bi si želeli, da bi primanjkljaj kalorij vsak dan.

Torej, kako lahko to dosegli?

, Ki ga jedo zelo enako količino hrane, vendar z nižjimi kalorij, zato ne boste občutek, da ste sami odvzeli živil. Študija izdelki nalepke in število kalorij. Pick zelo nizko odvečno maščobo.

Tipična vaja, vendar če ste dejansko ne more ravnati izvaja že nekaj utemeljenega razloga, potem bi lahko poskušali izboljšati svoje vsakdanje udejstvovanje.

Poskusite premik vašo pozornost stran od poskušajo izgubiti telesno težo in se osredotočiti bolj na ob zdravega načina življenja. Pijte veliko vode, počitek in vzlet nekaj napetosti odsotnega.

Z izvajanjem teh preprostih prilagoditve življenjskega sloga, lahko dobite veliko boljšo strategijo za izgubo maščobe celo brez vadbe (vendar z rutino), in v kombinaciji s hranljivo prehranjevanja navado, boste poiskati vaš maščobe lažje upravljati.

Vsak oglas za izgubo telesne teže izdelka ali storitve, ki pravi, da vam ni treba spremeniti svoje navade porabijo ali izboljšati vaše fizično raven dejavnosti shed teže

je le spodbujati vam lažno upanje.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *