LJEPOTA

Kokteli za zamjenu za obroke – dobar za lijep struk ili samo trošenje novca 13 stvari koje biste trebali znati?

Vjerojatno nema više dućana gdje nećete naći koktele za zamjenu jela.Arome koktela nude širok spektar mogućnosti, od “voćnog utjecaja” do “duginih sorbet” i još mnogo toga. Nema sumnje da kokteli za zamjenu obroka pomažu kontrolirati kalorije, stvaraju osjećaj sitosti i povećavaju energiju. Ali kladim se da želite saznati više o tim koktelima i kako vam to može pomoći da izgubite težinu.

Što je potresanje obroka?

Sastavljani kokteli za obroke (MRP) su MyoPlex-type kupljeni gotovi piće (RTD) ili domaći obroci za obroke. Obično jedan koktel zamjenjuje jednu ili više obroka kako bi izjednačio unos kalorija dnevno. Međutim, važno je znati kako prilagoditi unos koktela prema potrebama vaše prehrane.

Iako se prehrana mora sastojati uglavnom od jednog sastojka ili cjelovite hrane, u skladu s smjernicama za prehranu Amerikanaca, kokteli za zamjenu obroka su održiva opcija za nadoknadu nedostataka.Bilo da pokušavate dobiti ili izgubiti težinu, pobrinite se da vaš MRP sastoji od sličnih postotaka makronutrijenata kao obrok koji zamjenjujete. Iako pružaju kalorije, većina MRP-ova imaju niži sadržaj zasićenih masti, niži ukupni sadržaj kalorija nego puni obrok. Kao rezultat, oni su učinkovita strategija za prehranu mršavljenja kada trebate izgubiti težinu ili brzo izgubiti težinu tijekom faze smanjenja.

Sažetak – Sastojci za zamjenu obroka dostupni su u gotovoj verziji ili ih možete napraviti od nule. Ne zaboravite potražiti najbolji i najzdraviji koktel za zamjenu obroka ako želite učinkovito izgubiti težinu.

Cocktail sastojci za zamjenu obroka

Svaki MRP je različit, no većina sadrži parcijalni ili puni spektar vitamina, minerala, proteina, ugljikohidrata, enzima, antioksidansa i esencijalnih masnih kiselina. Zapamtite da nisu svi MRP jednaki. Pitajte se: “Što je u koktele za zamjenu hrane?” Je li se protein protresao, nestašan trešanje ili tresti ugljikohidrat prije treninga i ide još dalje, možete pitati: “Što je u zamjeni hrane?” Provjerite svoje kalorije i usporedite ih s rasponom kalorija tipičnog obroka kojeg jedete. Je li obrok zamjena nadomjestaka proteina, ali budite oprezni, pogotovo ako imate alergiju na gluten? Tu su i proteinski prašci i kokteli biljnog porijekla. Koji su ugljikohidrati u koktelu zamjenskog obroka, a ako su niski, koktel nije prikladan za jutro – to može biti bolje kasnije tijekom dana, jer ne daje puno neposredne energije. Sadrži li koktel šećer, umjetni zaslađivači ili drugi konzervansi koji nemaju zdravstvene prednosti, a to treba imati na umu ovisno o svrsi koktela. Koja je veličina dijela koktela koji će zamijeniti vaš obrok, a ako imate više od očekivanog dijela u svom trbuhu, morat ćete izračunati pravi. Nemojte slučajno uzeti dvostruke dijelove!

Sažetak – Neki obrok zamjenskih koktela sadrže sve potrebne vitamine i minerale za vaš obrok.

Nuspojave koktela za zamjenu obroka

Kokteli za obroke obično su bezopasni. Oni su također jednostavan način za dobivanje svih potrebnih vitamina i minerala ovisno o odabranom proizvodu – iz tih razloga koristim Isopure low carb (i zato što će Amazon isporučiti ovaj koktel istog dana!) Neke od čestih nuspojava uzrokovanih koktel koji zamjenjuje obrok može uzrokovati višak vitamina, jer vjerojatno ćete dobiti sve što vam treba u zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Vitamini B i C topljivi u vodi, uzeti u suvišku, vjerojatno neće uzrokovati probleme jer se izlučuju u urinu. Vitamini topivi u masnoćama – D, E, A, K – mogu dugo ostati u našem tijelu, a njihov višak može izazvati različite probleme, kao što su razdražljivost, mučnina, povraćanje i proljev.

Sažetak – Nuspojave koktela za zamjenu obroka su rijetke, ali se mogu pojaviti. Pažljivo pročitajte naljepnicu i dopustite vrijeme da se koktel prilagodi potrebama vašeg tijela.

Kokteli za zamjenu obroka za gubitak težine

Nekoliko tvrtki pokrenulo je koktele kako bi zamijenile obroke mršavljenja. Ne zaboravite uzeti u obzir ono što vam je potrebno od takve zamjene. Razmislite o onome što je unutra. Ako koktel sadrži više šećera, on svibanj neće biti najbolji izbor kada pokušavate izgubiti težinu.

Zaključak: Kokteli koji zamjenjuju mršavljenje su učinkovita strategija. Ne zaboravite najprije provjeriti oznaku proizvoda.

Neki od najboljih koktela za zamjenu obroka

SlimFast je primjer popularnog koktela za zamjenu obroka za gubitak težine. Pomaže smanjiti količinu kalorija bez mijenjanja pravila pravilne prehrane. Tu su i ekološki kokteli za zamjenu jela. Orgain i Garden of Life stvaraju ekološke zamjene za jela. Oba sadrže vitamine, minerale, prebiotike, enzime i zdrave masti iz organskih sastojaka. Kokteli slični u akciji i zamjena obroka uključuju: …

 • Shakeology
 • Shake
 • 18 Shake
 • Almased
 • Advocare

Sažetak – SlimFast i Shakeology smatraju se jednim od najboljih trese da bi zamijenili obroke za gubitak težine. Nude niskokalorična rješenja s minimalnim potrebnim sadržajem hranjivih tvari, pa su prilagođeni potrebama procesa gubitka težine.

Koliko koktela mogu jesti u jednom danu da zamijeni svoj obrok?

Broj koktela koji koristite za zamjenu obroka ovisi o preporukama liječnika i vašim osobnim ciljevima gubitka težine. WebMD predlaže korištenje koktela za zamjenu obroka za obrok kojeg ćete vjerojatno propustiti, kao što je doručak.

Sažetak – Popijte koktele za zamjenu obroka u skladu s vašim ciljevima prehrane i preporukama liječnika.

Najviši ocijenjeni kokteli zamjene obroka

I muškarci i žene mogu uživati u koktelima kako bi zamijenili svoje obroke. Ako se marke proizvoda razlikuju, može se vidjeti da svi sadrže potrebne mikroeleme i makronutrijente. Neki od najboljih koktela koji zamjenjuju obrok za muškarce su: …

 • Optimalna prehrana Sirutka i zob
 • Myoplex Original
 • Razmjena MET-RX
 • Vrt životnog sirovog organskog obroka

Neki od najboljih koktela koji zamjenjuju obrok za žene su:

 • Mršavo tijelo za MRP
 • CalSvelte Protein Shakes
 • Isopure Original

Ukratko, kokteli za zamjenu obroka pogodni su za muškarce i žene.

Dijeta koja se temelji na koktelima za zamjenu obroka

Korištenje dva koktela dnevno za zamjenu visoko kaloričnih obroka prilično je standardna prehrana zamjenskog obroka. Idealni kokteli trebali bi biti bogati proteinom, niski ugljikohidrati, niske masnoće, bogati vlaknima i bogati eteričnim nezasićenim masnim kiselinama. Ali to može varirati ovisno o osobnim ciljevima vaše prehrane.

Sažetak – Zamjena obroka Shake, na primjer, 310 Shakes, djelotvorna je za kratkotrajne svrhe gubitka težine ili za održavanje procesa mršavljenja. Promijenite dva obroka dnevno za koktel i uživajte u razumnom gubitku težine.

Proizvodi za zamjenu obroka

MRP je samo jedan od mnogih dostupnih proizvoda za zamjenu obroka. Svatko ima svoje prednosti i nedostatke. Ostali slični proizvodi uključuju barove, piće, zamjenu za obrok, sok za nadomjestaku obroka, tablete i kapsule.

“Osim mojih koktela prije i poslije treninga, obično imam nekoliko proteinskih barova u slučaju da nemam puno vremena i ne mogu jesti obrok ako želim,Piše Justin St.. Paul na web mjestu Gymshark. com .

Sažetak – MRP i RTD proizvodi poznati su zamjenski obroci. Ali postoje i drugi proizvodi za zamjenu obroka koje biste trebali razmotriti.

Programi razmjene obroka

Poznati programi za mršavljenje uključuju koktele za zamjenu obroka u kratkim i dugoročnim planovima prehrane. Neki programi preporučuju MRP kao brzu, prikladnu, niskokaloričnu prehrambenu alternativu u potpunoj usklađenosti s punim pravilima prehrane i strategijama mršavljenja. Programi mršavljenja nude strategije utemeljene na znanosti za optimalnu prehranu, prehranu i vježbu što dovodi do gubitka tjelesne težine. Neki od najboljih programa koji koriste koktele za zamjenu jela su: …

 • Jenny Craig
 • Težina promatrača
 • Nutrisystem
 • medifast
 • Optifast
 • HMR dijeta

Sažetak – Poznati i cijenjeni programi mršavljenja koriste koktele kako bi zamijenili obroke u sklopu svojih prehrambenih strategija.

Kućni kokteli zamjenjuju obrok

Možete uzeti koktele kod kuće kako biste zamijenili obroke. Nema čvrstih pravila za njihovu pripremu. Izaberite vlastiti izvor proteina, ugljikohidrata, vlakana, poput biljke koja se zove baka plijesni i bitnih nezasićenih masnih kiselina. Svi ti sastojci mogu se naći na veleprodaji u bilo kojoj velikoj online trgovini. Također možete iskoristiti praktičnost MRP shoppinga i kupiti koktel jednostavno iz trgovine.

Doručak zamjenski koktel: Izmiješati žlicu bjelančevina, 1/2 čaše voća i 8 do 12 dijelova voćnog soka.

Pospegnite večeru: dodajte 1/2 čašicu natopljenog zobenog brašna ili dekstroze, 16 dijelova tekućine, 1 jaje i neželjezni zaslađivač u miješalicu. Pomiješajte sve zajedno.

Tekući obrok za zamjenu ručka: Izmiješajte tanku čašu mliječnog tofu s 1 1/2 čaša povrća bujona, mali dio sirove kelj, 1/2 čaše oraha i 1 žlica lanenog ulja.

Sažetak – Izradite vlastiti MRP i uštedite novac. Osnovni recept je jednostavan; možete pronaći sve sastojke koji su vam potrebni na internetu. Dijelovi tekućeg obroka koji zamjenjuju doručak su osobito dobri u pokušaju gubljenja kilograma.

MRP i ostali proizvodi za zamjenu obroka

Osim stvarne hrane, MRP nisu ni gore niti bolji od ostalih proteina koji zamjenjuju obrok. Proteinski kokteli i proteinski prašci vrlo su slični jer često sadrže malo ili nikakvih razlika u mikroelementima i makroelemovima. Proteinski kokteli i proteinski prah jednostavno su bjelančevine koje dodate u druge mješavine, poput domaćih koktela i smoothija. Mnogi proizvodi sadrže protein sirutke i sadrže manje karbonata, vitamina, minerala i bitnih nezasićenih masnih kiselina. Ali postoje iznimke. ,

MRP-ovi su bolji od drugih modificiranih proteinskih koktela kada želite dobiti zdrav izvor proteina koji može zamijeniti sve hranjive tvari “prave” obroke. „ .MRP često može biti odličan način da počnu gubiti kilograme jer se mjere u dijelovima, sadrže puno proteina i imaju malo šećera u njima.kaže Rachel Lustgarten, licencirani nutricionistica na Weill Cornell Medical College u New Yorku. Iako su MRP-ovi održiva alternativa pravoj hrani, one se još uvijek ne mogu usporediti s “stvarnom” hranom. Pravi prehrambeni proizvodi sadrže širok raspon hranjivih tvari, hranjivih tvari i antioksidansa u vrlo specifičnim proporcijama, koji su neophodni za pravilnu apsorpciju.

Zaključak: Neki MRP razlikuju se od proteinskih koktela, zamjenskih prašaka i sirutke. MRP su cjeloviti obrok, dok neki proteinski kokteli, prašci i sirutka služe specifičnoj svrsi – izgubiti težinu ili dati specifične hranjive tvari.

Kokteli za zamjenu za obroke – sažetak

Kokteli za zamjenu za obroke su prikladni i mogu vam pomoći da izgubite težinu i vodite brigu o zdravoj prehrani. Na tržištu postoje kokteli koji sadrže sve potrebne hranjive tvari i možete uštedjeti novac tako što ćete ih napraviti kod kuće.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *