LJEPOTA

Kronična psorijaza radi s promjenama u zapošljavanju

Phyrriasis lichenoides chronica je bolest koja se javlja s finim, raspršenim i simetrično postavljenim kožnim oštećenjima u obliku ljuskica koje ne uzrokuju sustavne simptome.

Kronična psorijaza uobičajena je kod mladih ljudi. Razlozi pojave kožnih osi nisu objašnjeni. Sumnja se da su infektivne intraforetske epidemije od nekog značaja, jer se kožne lezije ponekad nestaju nakon što su riješene.

Simptomi kronične psorijaze

Kronična psorijaza se javlja s papularnim lezijama koje su slične onima koji se nalaze u psorijazi. Međutim, krvarenja su vidljiva u elementima osipa. Abnormalnosti ne pokazuju tendenciju spajanja u veće epidemije bolesti.

Određena multidimenzionalnost lezija kože proizlazi iz različitih razdoblja razvoja, kada se pojedinačne lezije nalaze u određenom vremenu. Najčešći položaj je koža torza i ekstremiteta, uz uštedu lica, ruku i stopala. Bolest je kronična, a ponekad i lezije kože traju čak i mnoge godine.

Dijagnoza kronične psorijaze

Pojava lezija kože temelj je dijagnoze kronične psorijaze. Razlikovanje uzima u obzir osobito psorijazu (karakterizira veća sklonost kombiniranju lezija kože u veće lezije, tijekom krvarenja ne dolazi do krvarenja, histološki je ispitivanje fragmenata tkiva presudan).

Osim toga, sekundarni vaginalni osip u sifilisu može pokazivati slične kliničke simptome, ali se često nalazi na rukama, nogama ili licu i ima pozitivnu serifikaciju sifilisa.

Liječenje kronične psorijaze

Liječenje kronične psorijaze temelji se na primjeni antibiotika, koji imaju širok raspon antibakterijskih učinaka, a ne samo onih određenih mikroorganizama. Štoviše, potrebno je povezati postupak s primjenom malih doza glukokortikosteroida.

Važno je provesti detaljna istraživanja koja bi mogla otkriti intra-organske zarazne epidemije. Korištenje fototerapije korisno je u vrlo opsežnim lezijama.
Mariusz Kłos

– bolesti kože za studente medicine i liječnike “, Stefania Jabłońska, Tadeusz Chorzelski, izdavač PZWL Medical Publishing House, Varšava.
– Dermatologija i veneurgija, udžbenik za medicinske škole “, izd.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *