LJEPOTA

Kronična upala pluća

Rak pluća. ) pluća. Sekundarni škrob može također komplicirati kronični plućni apsces (traje više od 6 tjedana). Danas je to rijetka bolest. Najčešći uzrok apscesa pluća je prisutnost stranog tijela u plućima, rakom pluća ili bivšem podrijetlu pneumonije (apsces).

Đermatomitoze . polimiozitis) je kronična idiopatska bolest s upalnim miopatijama i kožnim upalom. Bolesti leće obično se izražavaju u oslabljenim ramenima, mišićima kuka i vrata, lezijama kože, promjenama u jednjaku, plućima i srcu. Za dermatitis -.

Srčani udar. motorna vozila. On može biti kroničan i može otići sam. – sklop bez osovine. Post-infarktni sindrom manifestira se u sterilnoj pleuralnoj upali, perikardiji i intersticijalnoj upali pluća. Sindrom ne-infarkta razvija se kao rezultat mehanizama koji prate infarkt.

Kronični bronhitis Kronični bronhitis je jedna od najčešćih opstruktivnih plućnih bolesti. Glavni uzrok bolesti je dimni dim. Brojne studije pokazale su korelaciju između oštećenja ventilacije pluća i broja pušenih cigareta. Dodatni faktor je neravnoteža.

Hipertrofična osteoartropatija. Važno je zapamtiti da su najčešći simptomi ove bolesti: pneumonija, metastaza ili upala pluća, kronična upala pluća, srčana bolest (srčani defekti i infektivni endokarditis). Također u tijeku bolesti jetre (ciroza, rak) i crijeva (ulcerozni kolitis, Crohnova bolest) i bolesti mediastina.

Kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB) Kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB) najčešća je plućna bolest. Definicija bolesti kombinira dvije glavne i česte promjene: emfizem i kronični bronhitis, koji koegzistiraju. Njezin lik je multifaktorski. Najčešći uzrok je pušenje, što dovodi do poremećaja.

Plućne intersticijske bolesti. također je prisutan u kroničnom obliku, gdje se opaža gustoća u gornjim plućnim poljima. Prognoza u intersticijalnoj pneumoniji. Prognoza u spontanu intersticijalnu plućnu fibrozu nije najbolja. Brojni simptomi koji prethode dijagnozi i funkcionalnom statusu.

Pleuritis . lokalno, proliveno, akutno, kronično. Simptomi pleuritis. U pleuritisu je prisutna bol u prsima snažne i kašljive prirode. Te boli ublažavaju kad se tekućina nakuplja. Bolest bi trebala biti početak gripu. Sadrži subfebrile stanja. Slušni instrumenti.

Nedostatak pluća. bronhitis, bronhijalna astma, kronični bronhitis. Microniedema nastaje kada pluća izgubi sposobnost širenja. Najočitiji razlog je nedostatak surfaktanta, koji se često nalazi u preuranjenim bebama. Nedostatak stezanja uzrokuje vlaknaste promjene u plućima ili.

Alergijska upala pluća. oštar, subakut ili kroničan. Akutni oblik bolesti nastaje nakon samo nekoliko sati nakon izlaganja štetnom agensa. Najčešće upućuje na infekciju donjeg respiratornog trakta. Subakutni oblik bolesti je posljedica ponavljane izloženosti bolesnika na o. tvari.

Dilatacija bronha. bolesti doprinose kroničnim nekrotičnim infekcijama. Glavne promjene koje doprinose bronhijalnoj dilataciji su: bronhijalno spajanje stranih tijela i tumora, cistična fibroza, imunološka insuficijencija, nekrotična ili purulentna upala pluća, Kartagenerov sindrom. Izmjene i dopune .

Alergijska upala pluća. podijeljen je na akutne i kronične. U prvom slučaju groznica, dispneja i kašalj prevladavaju 4-8 sati nakon izlaganja alergenu. U kroničnoj upali, s druge strane, prisutni su simptomi poput kašlja, slabosti, gubitka težine i kratkog daha. Potonji tip se spominje.

Plućni vaskulitis i granulomatoza (Wegnerova granulomatoza). Wegnerova granulomatoza su: kronični sinusitis, nazalne perforacije, krvarenje nosa, hemoptysis, kašalj, bol u prsima, groznica, gubitak apetita, gubitak težine, slabost. Poremećaji mogu biti prisutni u nazalnoj cijevi. Radiološka slika pokazuje žarišne duljine.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *