LJEPOTA

Među lijekovima Uzmi većinu svog lijeka

Simptomi tuberkuloze su početno podmukao. Tada se pretvaraju u opće i lokalne simptome. Karakteristike su: umor, osjećaj dezintegracije, pogoršanje kondicije, fizička, anoreksija, noćno znojenje, kašalj, blijedo, anemično, drhtanje, znojna koža, pleuralna bol.

Tumorsko povišenje tjelesno se smanjuje i postoje sub-febrilna stanja. Šest mjeseci nakon infekcije može se razviti tuberkulozni pleurititis. Na bazi eksudata, zvuk zvona je potisnut i respiratorni šum uklonjen ili oslabljen.

Većina slučajeva samo se izliječi. Kalcifikacija se javlja na mjestu prethodno postojećih upalnih infiltracija. U nekim slučajevima može doći do akutne profilaktičke tuberkuloze ili kemijske pneumonije.

Tijek tuberkuloze karakterizira brz napredovanje i formiranje šupljina u plućima. Stanje pacijenata je vrlo teško, često imaju bogato iskašljavanje i visoku temperaturu. Kronični oblik tuberkuloze karakterizira ciroza cijelih režnja i proksimalizacija plućnog tkiva. Tijekom sekundarne tuberkuloze mogu se uključiti sljedeći organi: koža, nadbubrežna žlijezda, bubrezi, mozak, kralježnica.

Liječenje tuberkuloze

Pacijenti s tuberkulozom trebaju voditi životni način života, jesti racionalno i odmarati se puno. Nije preporučljivo piti alkohol ili dim. Najčešće uzimani lijekovi su rifampicin, izoniazid, streptomicin, etambutol, prothionamid, pirisinamid.

U terapiji se koriste dva mjeseca liječenja s četiri lijekova. Skup dvojice lijekova uzima se u sljedeća četiri mjeseca. Ovo šestomjesečno razdoblje liječenja ima zanemarivi rizik od recidiva.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *