LJEPOTA

Nefropatija tankog podrumskog membrana

Nefropatija tankih podrumskih membrana ili blaga obiteljska hematurija je bolest bubrega u kojem je pronađena niža debljina bazalne membrane kao dio kapilarnih žila glomerularnih glomerula.

Tijekom nefropatije tankih podrumskih membrana ne postoje druge abnormalnosti unutar strukture glomerulusa. Nephropatija tankih podrumskih membrana je genetski uvjetovana bolest, u slučajevima razvoja bolesti u drugim članovima obitelji nasljedstvo je autosomno dominantno. Bolest se ne javlja često u općoj populaciji.

Simptomi nefropatije tankih podrumskih membrana

Nefropatija tankih podrumskih membrana uglavnom je posljedica prisutnosti crvenih stanica u urinu, koje se često pojavljuju u velikim količinama što dovodi do promjene njegove boje.

Ovaj simptom često se opaža već tijekom djetinjstva. Tipična klinička slika ne odnosi se na prisutnost većih količina proteina u urinu, hipertenziji ili oštećenoj funkciji bubrega. Osim toga, ne postoji uočena težina hematurije u različitim oboljenjima i nema klinički znak abnormalne funkcije drugih organa.

Dijagnoza nefropatije tankih podrumskih membrana

Nefropatija tankih podrumskih membrana dijagnosticira histološko ispitivanje bubrežnog tkiva u elektronskom mikroskopu. Rezultati pokazuju nižu debljinu podrumskih membrana u usporedbi s vrijednostima promatranim u populaciji.

Drugi uvjeti bubrega, posebice kongenitalne nefropatije, treba uzeti u obzir za diferencijaciju, npr. Bubrežna bolest, bolest bubrega, bubrežna bolest s bubrežnim bolestima s bubrežnom bolešću bolesti bubrega s bubrežnom bolešću bolesti bubrega s bubrežnim bolestima s bubrežnom bolešću bubrežne bolesti s bubrežnom bolešću bolesti bubrega s bolestima bubrega s abnormalnostima bubrežne bolesti. Alprotov sindrom i stečene bolesti, npr. IgA nefropatija.

Liječenje i prognozu u nefropatiji tankih podrumskih membrana

Nefropatija tankih podrumskih membrana nema specifičan tretman. Terapija nije nužna u većini slučajeva jer je bolest blaga i ne uzrokuje komplikacije ili stalne posljedice.

Nisu pogoršane funkcije bubrega u tijeku tanke nefropatije podrumske membrane. Prognoza u bolesti je dobra. Iznimno 50 svaka. Rizik glomerularne propusnosti i hipertenzije se smanjuje kada je jedna godina stara.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *