LJEPOTA

Nespecifična bakterijska vaginalna infekcija

Nespecifična bakterijska vaginalna infekcija je bolest koja vrlo često ne pokazuje nikakve simptome bolesti, unatoč visokoj prevalenciji. Ponekad se ova infekcija primjenjuje na kolorektalnu ili vaginalnu gljivičnu upalu, ali tada se ne poduzima nikakva antimikrobna terapija.

Razlozi nespecifične bakterijske vaginalne infekcije

Odsutnost simptoma nakon antifungalnog ili antifungalnog liječenja zahtijeva detaljno ispitivanje za nespecifičnu bakterijsku vaginalnu infekciju.

Ova upala najčešće uzrokuju bakterije Gardnerella vaginalis, Corynebacterium vaginalis i bakterije obitelji Bacteroides, Prevotella, Peptostreptococcus ili Mobiluncus.

Dijagnoza ne-specifične bakterijske vaginalne infekcije

Dijagnoza nespecifične vaginalne bakterijske infekcije temelji se na svojstvima vaginalne sekrecije (pH iznad 4,5, neugodnog mirisa ribe, sive ili mliječne boje, homogenog izlučivanja, mikroskopske prisutnosti takozvanih “bakterija”). “Glavne komponente procesa su:” stanice urinarnog trakta “(vaginalne epitelne stanice okružene bakterijama).

Liječenje ne-specifične bakterijske vaginalne infekcije

Liječenje se temelji na primjeni antimikrobnih farmakoloških sredstava (npr. Klindamicina).
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *