LJEPOTA

Novorođen Liszajec mjehura

Novorođenče mokraćnog mjehura Liszacea pripada skupini kožnih bolesti infektivnog karaktera. Infekcija je uzrokovana stafilokokima, mjehura i mjehura-propagirajući osip pojavljuje se na koži tijekom prvih tjedana života, međutim, nema općih simptoma tijekom novorođenčeta blistering lihen.

Staphyloccus infekcija (obično zlatna) može se pojaviti u bolnicama u odjelima gdje su novorođenčadi prisutni nakon rođenja. Prijenos mikroorganizma vjerojatno će se dogoditi tijekom skrbi o djeci od strane medicinskog osoblja.

Simptomi novorođenog lica mjehura

Mjehurići se pojavljuju na inficiranoj koži novorođenčadi. U početku sadrže serozan sadržaj, kasnije sadrže ozbiljne i užasne sadržaje. Položaj lezija može varirati, a trajanje bolesti obično je nekoliko dana.

U tijeku novorođenih lizena mjehura nema povećanja temperature, limfadenopatije ili povećanja jetre.

Liječenje neonatalnog alveolarnog lichena

Terapija u novorođenčadi alveolaris je samo lokalna, aerosoli i kreme koji sadrže antibiotske pripravke ili dezinficijensi. Rijetko je potrebno općenito davati lijekove. To je slučaj u slučajevima naprednih i većih područja kože.

Prognoza u novorođenčadi alveola

Novorođenče mokraćni mjehur Liszajec obećava dobre izglede. Uobičajeno je topikalno liječenje. Samo druge stafilokokne infekcije, koje često koegzistiraju s alveolarnim lišajima, mogu predstavljati rizik.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *