Novorođen Liszajec mjehura

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Novorođenče mokraćnog mjehura Liszacea pripada skupini kožnih bolesti infektivnog karaktera. Infekcija je uzrokovana stafilokokima, mjehura i mjehura-propagirajući osip pojavljuje se na koži tijekom prvih tjedana života, međutim, nema općih simptoma tijekom novorođenčeta blistering lihen.

Staphyloccus infekcija (obično zlatna) može se pojaviti u bolnicama u odjelima gdje su novorođenčadi prisutni nakon rođenja. Prijenos mikroorganizma vjerojatno će se dogoditi tijekom skrbi o djeci od strane medicinskog osoblja.

Simptomi novorođenog lica mjehura

Mjehurići se pojavljuju na inficiranoj koži novorođenčadi. U početku sadrže serozan sadržaj, kasnije sadrže ozbiljne i užasne sadržaje. Položaj lezija može varirati, a trajanje bolesti obično je nekoliko dana.

U tijeku novorođenih lizena mjehura nema povećanja temperature, limfadenopatije ili povećanja jetre.

Liječenje neonatalnog alveolarnog lichena

Terapija u novorođenčadi alveolaris je samo lokalna, aerosoli i kreme koji sadrže antibiotske pripravke ili dezinficijensi. Rijetko je potrebno općenito davati lijekove. To je slučaj u slučajevima naprednih i većih područja kože.

Prognoza u novorođenčadi alveola

Novorođenče mokraćni mjehur Liszajec obećava dobre izglede. Uobičajeno je topikalno liječenje. Samo druge stafilokokne infekcije, koje često koegzistiraju s alveolarnim lišajima, mogu predstavljati rizik.
Mariusz Kłos

Preporučiti  Dietonus šokantne recenzije 2018, forum, cijena, gdje kupiti, ljekarna, cijena, kako koristiti?
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 499 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*