nutrivix
LJEPOTA

Nutrivix sagorijevanje masti, apetit ne smanjuje, ali maline stvarno miris “dodataka

O „službene web stranice Nutrivix  ”, bio je zamoljen da napiše za naš čitatelj. Naravno, nisam mogao odbiti, pogotovo jer je naslov i opis alata, bio sam zaintrigiran. Prvo, ispostavilo se da je to „trenutak tabletirovannye bombon” greška u opisu, iako je nedavno ispravljeno, a napisano ispravno „izveden”. No, ostaje dojam. Drugo iznenađeni oksimoron „instant bombona”.

Zatim, bio sam impresioniran opisu, to je navedeno da je uzimanje „Nutrivix” jamstva:

  • Korekcija suvišne tjelesne mase Nutrivix- kg mjesečno bez promjene prehrane
  • povećana vađenje i spaljivanje masti iz masnog tkiva
  • gubitak apetita (glad nestaje za 8-9 sati),
  • suzbijanju asimilaciju masti i ugljikohidrata, smanjuje unos kalorija,
  • vidljiv rezultat od prvog dana,
  • zaključavanje smanjenje mišićne mase pojavljuju u postupku gubitka težine,
  • smanjuje vrijeme boravka hrane u probavnom traktu.

Nakon čitanja ovog, shvatio sam da je pisati o „instant bombona” je potrebno. Dakle, neka je detaljno analizirati strukturu i vidjeti da li tu može biti istina oglašavanje obećanja.

Sastojci su podijeljeni u skupine, od kojih svaka ima određeni učinak. Prvo, tu je „intenziviranje ekstrakcije masti iz masnog tkiva i njihovo izgaranje”. Njezin odgovor:

Ekstrakt narančasto – Nutrivix

Citrus aurantium, zvani gorke naranče, ne sadrže synephrine stimulans sličan efedrin. Nema podataka koji bi dokazali da je to na neki način pomaže da izgubite težinu, ali postoje studije koje otkrivaju prirodno opasnost za zdravlje i život. Konkretno, to povećava krvni tlak, može izazvati aritmiju, među rizicima prima, naravno, srčani udar i moždani udar.

U tom pogledu, američki FDA smatra naranču nesiguran za uporabu kao dodataka prehrani ili u dodatke prehrani. No, dok je na popisu zabranjenih aditiva nije uključena u cijenu. Prijem znoj apsolutno kontraindicirana zajedno

nutrivix

s kofeinom i lijekova koji povećavaju broj otkucaja srca.

 ekstrakt guarane

Samo sadrži ekvivalent od kofeina – teobromin. Nema dokaza da je guarana ekstrakt barem neki utjecaj na gubitak težine. Sve što se od njega je i tonizirajuće djelovanje. Detaljni ekstrakt guarane mi je objašnjeno u članku o „Liquid kestena”.

 ekstrakta od maline

Prema daljnjem opisu, govorimo o „malina ketona”, sintetičke tvari (prirodno postoji, ali zbog visoke cijene dodataka se ne koristi). Nema uvjerljivih dokaza da malina ketoni utjecati na gubitak težine.

Sve što je do sada, nekoliko studija, pouzdanosti rezultata koji, štoviše, smatra dvosmislene. Jedan je provedena od strane proizvođača tih aditiva, te su pokazali da uzimanje dodataka u je kofein, malina ketoni i drugi sastojci, tijekom 8 tjedana smanjuje tjelesnu težinu od 2%. Drugi su pokazali da suplementacija u dozi od Nutrivix mg prije jela s visokim sadržajem masti ne dovodi do debljanja (u cjelini, i nije iznenađujuće, debljanju dovodi do visoke održavanja u hrani ugljikohidrata i višak volumena hrane).

Do sada dovoljno podataka da razmislite malina ketona sigurne za unošenje u organizam. Među nuspojavama malina ketona – ubrzan rad srca, pojačano znojenje, oštar pad razine šećera u krvi. Prihvaćanje od malina ketona je kontraindicirana kod trudnica, dojnom, djecu i tinejdžere, alergije, osobe koje pate od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa.

Ekstrakt Coleus forskolii

se koristi u medicini Ayurvedski kao lijek za proljev, bolesti pluća i kardiovaskularnog sustava. Nedavno kupio neki popularnost kao sredstvo da se spali salo, međutim studije o učinkovitosti nije provedena, što je također poznato da li je sigurno njegovo korištenje.

U biokemije i farmaceutske forskolin se koriste u studijama kao model tvari za povećanje staničnog razinu AMP (samo tvar pomoći kako bi eksperiment precizniji i kratko vrijeme). Studija provedena na ljudima, pa čak i na životinjama i u kulturi stanica in vitro.

 L-karnitin

Masti ne gori. To je dokazana desecima studija provedena širom svijeta. L-karnitina je tvar koja je uključena u transport masnih kiselina u mišićnom tkivu. To je normalan fiziološki proces koji se javlja u osoba stalno. Dokaz da karnitin poboljšava izdržljivost, nije potvrđeno do danas. Od pozitivnih osobina karnitina, dovoljno dokaza je shvatio da je L-karnitin pomaže u smanjenju razine kolesterola. Dodatni unos karnitina je kontraindiciran u trudnica i dojenja.

-50% Nutrivix

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *