LJEPOTA

Osim toga, postoje brojni i manji miteseri

Primarna kožna lezija Trądziku je komedija, koja nakon evakuacije oslobađa tamne, iscrpljujuće i sivkaste masu na vrhu. Kao rezultat pritiska i intenzivnog upalnog procesa nastaju papulopapularne cvjetnice i purulne ciste.

Trądziku je obično povezan s kožom lojnih žlijezda na licu, leđima i prsima. Klinički je tijek obično kroničan, a lezije se blago slabe tijekom ljeta zbog povećane izloženosti sunčevoj svjetlosti.

Uobičajene vrste Trądziku

Uz najčešći niz Trądziku, u kojem se opaža grudice i pustule uz mitesere, postoji nekoliko drugih kliničkih oblika koji su karakterizirani različitim stupnjevima teške i morfološke pojave lezija kože.

Trądzik karakterizira slaba lezija s pretežito crnom i papularnim lezijama koje se najčešće nalaze na licu i leđima. Ova se sorta pogoršava u dobi puberteta i spontano nestaje nakon nekoliko godina bolesti.

Trądzik Roppowiczs karakteriziraju gnusne ciste, koje se liječe procesom ožiljaka (ožiljci su neravnomjerni, duboki i često vrlo neugodni).

Trądzik, usredotočen, radi s dubokim infiltracijama i uljnim cistama, koji se često miješaju kako bi oblikovali sliku većih izbijanja bolesti. Osim toga, postoje brojni i fini miteseri. Osim tipičnih lokacija, ova se vrsta često nalazi u koži pazuha, prepona i stražnjice. Ovaj obrazac pojavljuje se samo kod muškaraca.

Trądzik ožiljak je karakteriziran razvojem ožiljaka na području Trądzik cvjetanja, često su suživotne s koncentriranom ili gnojnom sortama. Ponekad je izoliran tip i može utjecati na kožu vrata.

Trądzik s općim simptomima karakterizira ozbiljan klinički tečaj i javlja se samo kod mladih muškaraca. Kožne lezije se razgrađuju, a bolest prati porast bijelih krvnih zrnaca u serumu i ubrzano smanjenje crvenih krvnih stanica (ESR), a zajednički problemi i groznica često koegzistiraju.

Trądzik je induciran s nekoliko kliničkih oblika. Bolest može biti profesionalna (obično nakon dodira s klorom, uljima i djecom), ovisno o lijeku (nakon uporabe steroida, joda, barbiturata i drugih preparata), kozmetičke (uzrokovane upotrebom praha i ružičastim).

Trądziku također uzrokuje bolest kod dojenčadi uzrokovana prekomjernom brigom i uporabom formula s iritirajućim kemikalijama.

Liječenje Trądziku uobičajeno

U sustavnom upravljanju Trądziku korišteni su tetraciklini s antimikrobnim svojstvima i inhibiraju enzimi izlučeni pomoću Propionibacterium acnes.

Pripravke treba davati kronično tijekom nekoliko mjeseci. U isto vrijeme, moraju se koristiti B vitamini, osim vitamina B12. Drugi antibakterijski lijekovi mogu se koristiti za primjenu eritromicina, minociklin ili doksiciklina. Još jedan vitamin koji pomaže u liječenju Trądziku je vitamin PP, koji ima anti-aging učinak.

U varijanti Trądziku s sistemskim simptomima, dobar terapeutski učinak dobiva se davanjem malih doza glukokortikosteroida.

Kod zajedničke vanjske terapije Trądziku preporuča se uglavnom upotrebljavati aerosole, suspenzije, prašci ili paste, jer masti uzrokuju začepljenje estuarija folikula dlake. Pripravci s anti-aging, keratolitičkim, antimikrobnim i protuupalnim učincima primjenjivat će se lokalno.

U slučaju Travel Medicine slučajeva s teškim simptomima kože treba koristiti aerosole ili otopine koje sadrže antibiotike (tetracikline, eritromicin, neomicin, klindamicin) ili benzoil peroksid ili azelinsku kiselinu. Lokalna primjena preparata vitamina A preporučuje se u crnoj i grudastih cvjetanja.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *