LJEPOTA

Pakiranje u unutarnju membranu Zlatnog aerosola kolesterola

Ateroskleroza se očituje u prisutnosti claudicatio intermittens, koji su bolne kontrakcije koje se javljaju tijekom hodanja i prisiljavaju pacijenta na zaustavljanje.

Postoje tri faze razvoja aterosklerotskih lezija:
1) Depozit depozita kolesterola, fosfolipida, inertnih masti i male količine proteina u unutarnjoj membrani. Također se formiraju mikroplojevi na zidu.
2) Kao rezultat iritacije s kolesterol depozita, unutarnja membrana postaje deblji i kompaktniji.
3) čirevi i plakovi formiraju se na površini unutarnje membrane.

Navedene aterosklerotske lezije na kraju dovode do suženja arterijske svjetlosti ili čak potpune okluzije. Kao rezultat toga, dolazi do ishemije i anoksije organa dobivenih krvlju, au slučaju zatvaranja dolazi do njihove nekroze.

Najčešće lezije uključuju cerebralne, koronarne ili periferne arterije – naročito donji udovi, fundus očiju, bubrezi i glavna arterija, rijetko plućna arterija.

Aterosklerotične lezije u koronarnim arterijama mogu dovesti do bolesti koronarne arterije, kao i fibroze miokarda zbog kronične hipoksije ili nastanka ožiljaka zbog nekroze (infarkt miokarda). Ateroskleroza također može dovesti do formiranja aneurizme.

Liječenje arterioskleroze

Liječenje arterioskleroze uključuje zdrav stil života i prehranu, uz ograničenu potrošnju životinjskih masti i njihovu zamjenu biljnim mastima, te smanjenje potrošnje ugljikohidrata. Također se prekida uporaba tvari kao što su alkohol, kofein i nikotin.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *