LJEPOTA

Pored toga, aktivnost srca može biti poremećena

Haemochromatosis je urođena bolest koja se najčešće događa kod djece. Nasljeđuje se autosomno recesivno. Karakterizira ga nakupljanje prekomjerne količine željeza u tijelu, koje se talože u organima poput gušterače ili jetre.

Urođena hemochromatosis se očituje s željeznom razinom većom od 20 g. ta je visoka količina toksična zbog lipidne peroksidacije zbog katabolizirane reakcije željeza s slobodnim radikalima, stimulacije stvaranja kolagena ili direktne interakcije s DNA koja dovodi do stanične smrti.

Simptomi haemochromatosis

Haemochromatosis se javlja uglavnom kod muškaraca prije 40 godina života. Starenje: – rođendan. Pojavljuju se hepatitis, boja kože, bol u trbuhu, poremećaji glukoze u krvi (čak i dijabetes) i atipični artritis. Pored toga, funkcija srca može biti smanjena.

Većina gore navedenih simptoma hemochromatosis može biti posljedica hipotenzije gonada, što također dovodi do gubitka seksualnog nagona i impotencije kod muškaraca i gubitka menstruacije kod žena.

Krajem tijekom hemokromatoze razvija se klasična trojka simptoma: ciroza jetre s hepatomegalijom, dijabetesom, obezbojenje kože.

Liječenje hemokromatoze

Tijek hemokromatoze može se mijenjati krvarenjem i upotrebom helirajućih spojeva željeza.
Monika Kozak

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *