LJEPOTA

Pored toga, opaženo je nejasnoće i obezbojenje.

Epidermodsplasia verruciformis pojavljuje se već tijekom djetinjstva, najčešće se nalaze na licu (osobito na čelu) i na leđima ruku i na koži podlaktica i donjih nogu. Postupno se šire i bolest se generalizira tijekom vremena.

Cvjetanje podsjeća na ravne bradavice ili mrlje (crvene ili smeđe) koje ne plutaju iznad površine kože (njihova najčešća lokacija je oko torza). Pored toga, promatraju se boje i obezbojenje, a simptomi i dalje se pojačavaju i obično se intenziviraju tijekom cijelog života.

Rak kože obično se razvija nakon mnogo godina bolesti. Njihova najčešća lokacija je područje izloženo, vjeruje se da sunčevo zračenje igra važnu ulogu u procesu stvaranja tumora.

Skin crampons obično ne proizvode metastaze, ali njihov razvoj je povezan s lokalnim oštećenjem tkiva. Širenje ovih tumora obično je povezano s uporabom rendgenskih zraka u bolesnika.

Dijagnoza epidermodysplasije verruciformis

Klinički tijek epidermodysplase verruciformis dovodi do sumnje na epidermodysplasii verruciformis. Važno je identificirati promjene u djetinjstvu, njihovu postojanost tijekom života i suživot u mnogim slučajevima raka s tipičnim mjestom na koži izloženoj i izloženoj sunčevoj svjetlosti.

Histološki i virološki pregled je odlučujući (slika kožnih fragmenata promatranih u mikroskopu karakteristična je za ovu bolest).

Kod diferencijacije epidermodsplasije verruciformis potrebno je isključiti ravne bradavice (oni nastoje spontano nestati, nisu tako opsežni i ne pokazuju crvene ili smeđe mrlje) i lišajeve (klinički tijek ove bolesti je manje kroničan, lezije se sklone topljenju , pojavljuje se svrbež i efluentne stanice zauzimaju sluznice). Štoviše, slične abnormalnosti opažene su tijekom akutnog perut (u ovom slučaju, odlučujući je histološki i mikološki pregled prisutnosti gljiva).

Liječenje epidermodisa spp.ia verruciformis

Nažalost, metode koje se koriste za liječenje epidermis insplasia verruciformis nisu učinkovite. Bolest je genetska i ne može se izliječiti. Retinoidi (osobito izotretinoin) u kombinaciji s proizvodima interferona alfa privremeno poboljšavaju kliničko stanje pacijenta, ali njihovo djelovanje koje sprečava razvoj neoplastičnih lezija tijekom bolesti nije dokazano.

Pojava raka zahtijeva operaciju. Također je važno provesti prevenciju koja se temelji na zaštiti od djetinjstva nadalje. Prognoza bolesti nije uspješna uglavnom zbog razvoja tumora, koji su nerazdvojni dio bolesti.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *