LJEPOTA

Preuzmite informacije o prirodi prirode

Distribucija erektilne disfunkcije uzrokovana je i obuhvaća tri skupine: organski, psihogenski i mješoviti poremećaji.

Organski poremećaji javljaju se na temelju vaskularnog i živčanog oštećenja, kao posljedica poremećaja hormonske ravnoteže sustava. Također anatomske abnormalnosti, posttraumatskih abnormalnosti i one koje proizlaze iz kirurškog liječenja mogu pridonijeti razvoju organskih problema erekcije.

Psihogeni poremećaji, s druge strane, posebno se tiču mladih muškaraca, starijih od 35 godina. Oni se odnose na probleme u međuljudskim odnosima, stresu na radnom mjestu i bračnim problemima. Međutim, miješani organski-psihogeni poremećaji najčešći su uzrok problema erekcije.

Klinički razlikovanje između likova često je teško. Psihogensku pozadinu treba sumnjati osobito u bolesnika s naglih pojava poremećaja i emocionalnih problema.

Dijagnoza erektilne disfunkcije

Dijagnoza erektilne disfunkcije može se odrediti nakon intervjua, fizikalnog pregleda, laboratorijskih testova i dodatnih pregleda. Intervju treba uzeti u obzir su morbidnosti i psihoseksualne aspekte.

Treba navesti informacije o prirodi, razvoju i trajanju poremećaja, kao io lijekovima, stimulansima i tretmanima koji su se koristili u prošlosti. Također je važno imati intervju o ostalim bolestima živčanog sustava i donjeg mokraćnog sustava.

Fizički pregled se prvenstveno koristi za procjenu seksualnih osobina, testisa i penisa drugog reda. Također je važno mjeriti krvni tlak i brzinu otkucaja srca na donjim udovima. Ponekad je potrebno izvesti elektromiografiju i osnovni neurološki pregled.

Laboratorijska ispitivanja trebala bi se koristiti za osnovno mjerenje glukoze u serumu, morfologiji razmazivanja, kreatininu, uree, razinama lipida, testosteronu, jetrenim enzimima, prolaktinu u serumu i analizi urina. Ponekad je potrebno imati prošireni endokrini test.

Liječenje erektilne disfunkcije

Prije primjene odgovarajućeg liječenja za erektilnu disfunkciju treba pokušati ukloniti ili smanjiti čimbenike rizika i preporučiti modifikaciju životnog stila (npr. Uvođenje nove terapije za liječenje erektilne disfunkcije). Glavni razlozi za to su: zaustavljanje pušenja, ograničavanje konzumacije alkohola, redovita tjelesna aktivnost, izbjegavanje stresa, mijenjanje upotrebe droga).

Pravilno liječenje erektilne disfunkcije početno se temelji na primjeni oralnih farmakoloških preparata s ili bez hormonske terapije. Najčešće korišteni lijekovi su inhibitori fosfodiesteraze, npr. Inhibitori fosfodiestera. Sildenafil, wardenafil, tadalafil, koji se uzimaju oralno prije spolnog odnosa.

Učinkovitost tih lijekova ovisi o uzroku slabosti i iznosi oko 90 posto. Nuspojave su uglavnom glavobolja, zagušenja sluznice nosa, poremećaji vidova mučnine i crvenilo lica. Za ostale lijekove mogu se koristiti pripravci koji djeluju na dopaminske receptore (npr. Dopamin, klor, klorid, itd.).

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *