LJEPOTA

Razine održavaju sebe kroz život

Fibroma je poremećaj kože s fibroznom reakcijom koja se javlja bez obzira na dob (tvrdi fibrom) ili s promjenama koje se razvijaju tijekom intrauterinog života (mekana fibroma – no ponekad se pojavljuju kasnije abnormalnosti kože).

Simptomi fibroma

Meka vlakna su u obliku tumora ili vrećastih nodula viseći, ponekad ih se može povući s prstom u kožu. Obično su brojni i bliski su zdravi ili blago tamniji od smeđe kože.

Tipična brojna fibroza javlja se tijekom Recklinghausenove bolesti. Male abnormalnosti obično se nalaze oko vrata i vrata, osobito kod starijih žena. Cvjeta traje cijeli život, nemaju sklonost spontano odustati.

Tvrda vlakna su obično pojedinačne ili sitnije promjene. Koža je smeđa ili normalna. Tipična značajka je istiskivost nepravilnosti na podlogu. Udovi su karakteristično mjesto. Ova vlakna najčešće se razvijaju u staroj i srednjoj dobi.

Dijagnoza fibroma

Određivanje dijagnoze fibroma nije teško, klinička svojstva abnormalnosti kože su najvažnija. U diferencijaciji treba uzeti u obzir svojstva stanica, papiloma i masti (u slučaju mekih vlakana) i vlaknastih posuda i keloida (u slučaju tvrdih vlakana).

Liječenje fibroma

Liječenje fibrom nije neophodno. Samo zanemarujući lezije zahtijevaju kiruršku intervenciju uklanjanjem abnormalnosti kože.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *