LJEPOTA

Sekundarni mezangialni glomerulonefritis

Sekundarni mezangistički glomerulonefritis je sekundarna bolest glomerulopatije u osnovnim bolestima kod kojih neki pacijenti razvijaju bubrežne lezije.

Uzroci sekundarnog mesangious glomerulonephritis

Najčešće se opaža sekundarna nefropatija IgA, koja ima oblik mezangiijskih lezija. Uzroci abnormalnosti su: Henochova i Schonleinova purpura, ciroza jetre ili druge ozbiljne bolesti koje se razvijaju unutar ovog organa, celijakija i infekcije s virusom imunodeficijencije s oštećenjem HIV-a.

Simptomi sekundarnog mesangističkog glomerulonefritisa

Sekundarni mesangistički glomerulonefritis pojavljuje se s depozitima IgG klase imunoglobulina, što je povezano s nekim renalnim abnormalnostima.

Pacijenti imaju malo tešku proteinuriju i povećana je količina crvenih krvnih stanica u urinu. Ponekad je njihova razina tako visoka da postoji promjena boje urina (hematurija), to je, na primjer, slučaj. u slučaju koegzistencije infekcija u mokraćnom sustavu.

U nekim slučajevima bubrezi sadrže takozvani “bubrežni kamen”. promjene polumjeseca. Često nema kliničkih znakova bolesti, već samo simptomi osnovne bolesti, tijekom kojih se razvijaju abnormalnosti bubrega.

Liječenje sekundarnih mesangious glomerulonephritis

Sekundarna mezanginalna terapija glomerulonefritisa provodi se na različite načine, ovisno o osnovnoj bolesti, čije liječenje je najvažniji element menadžmenta. Prognoza također ovisi o težini bolesti koja uzrokuje abnormalnosti u bubregu.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *