Smartwatch A1 - gledati, gdje kupiti najjeftinije, kako to funkcionira?
LJEPOTA

Smartwatch A1 – gledati, gdje kupiti najjeftinije, kako to funkcionira?

Opis

SmartwatchA1 (W8) – jeftini pametni sat

SmartwatchA1 je još jedan veliki pametni sat segmentu jeftini. Drugi naziv modela Smart sat W8. A1 pametni sat će se svidjeti ljubiteljima Apple, a za razliku od modela GT08 imaju još više sličnosti s poznatom „Apple” brand. Pametni sat W8 imaju pravo, baš isto kao

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

i Apple sat, kao i položaj gumba sati A1 je ista kao „jabuka”. SmartwatchA1 imaju dobar dizajn i istu funkcionalnost.

A1 pametni sat – pregled

SmartwatchA1 se sastoji od metalnog tijela, obojen s visokokvalitetnim trajno završiti. Uređaj je dostupan u sljedećim bojama: crna i srebrna. Trake na gadget su crna, crvena, zelena, plava i bijela. Kućište uređaja je pravokutnog oblika, s malo zaobljenim rubovima. Uređaj je opremljen sa jednom fizičkom gumb koji se nalazi na desnoj strani kućišta, iznad sredine, kao što je Apple sat. Gumb modela A1 se vrti, ali rotacija samo dekorativno. Kada pritisnete tipku za uključivanje / isključivanje sat i uključivanje / isključivanje prikaza slike.

Na lijevoj strani tijela gadget ima utikač za sigurno pokriva USB priključak za punjenje pametnog sat. SIM kartica i kartica memorijska nalaze se ispod stražnjeg poklopca uređaja je izrađen od plastike. Za uklanjanje poklopca, morate spojiti prstom preko pojasa s jedne strane.

Narukvica Pametni sat W8 dovoljno fleksibilan izrađene od mekane i ugodne za dodir silikona u. Remen je vrlo izdržljiv i pouzdan. To nije lako slomiti. Kao što je već spomenuto, kopča je izgrađena preklopnih i ima sigurno učvršćivanje. Proizvoljno, narukvica će poništiti.

‘H3> SmartwatchA1 – funkcionalnost

Pozivi – SmartwatchA1 mogu koristiti samostalno, ugradnjom SIM karticu u naprava. Dakle, pametni sat postati punopravna SmartWatch na ruku, s kojim možete nazvati i, sukladno tome, primati dolazne pozive, SIM sati.

SMS -. Kao i bilo koji smartphone, pametno gledati W8 kamoli texting, da ne spominjemo primanje i čitanje ih od drugih pretplatnika

Prikazuje vrijeme . SmartwatchA1 još i satova. A za prikaz vremena na uređaju po defaultu je predinstaliran tri različita prikaza. Možete birati prema ukusu. Usput, postoje majstori koji, pereproshit naprava, postaviti novu zaslon prikazuje

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

vrijeme.

Fotografija prikazuje

Obavijest . Smartphone – smartphone, sat sat. Ali ipak, glavna funkcija pametnog sat prima obavijesti iz različitih aplikacija na pametnom telefonu. U načinu rada za združivanje, SmartwatchA1 s mobitelom putem Bluetooth, od vas će primiti obavijest o sve dolazne pozive na mobilnom telefonu. Također ćete primiti SMS upozorenja, prvi red koji se može čitati samo gledanjem na sat. I instaliranje posebne mobilne aplikacije za pametne gadget pod nazivom BT Obavijesti pametni sat pametni sat W8 će dobiti obavijest o apsolutno sve aplikacije na telefonu.

Fitness funkcije. Pogledajte pametnu sat W8 ima gotovo sve značajke fitness trackere. To pedometar, a grof od spalio kalorija. Osim toga tu je praćenje i san

praćenje sjedilačkog načina.

Kalkulator – gadget ima ugrađeni kalkulator. A ako ništa drugo, možemo podijeliti, višestruko, zbrojiti i oduzimati brojeve, koristeći lukav uređaj izravno iz zgloba.

Rekorder – pametni sat W8 obdarena diktafon. Da bi ga koristiti, ne zaboravite postaviti memorijsku karticu uređaja za spremanje snimaka na rekorderu.

Kalendar je još jedna korisna app u svoj pametni gadget. Kada je kalendar, doslovno i figurativno pri ruci, da ne propustite važne događaje iz svog „kalendara”.

Multimedialnych – na SmartwatchA1, možete postaviti više alarma. Možete ih koristiti kao buđenje ujutro, a samo kao podsjetnik.

Audio i video player. Pametni sat pametni W8, možete koristiti ili za kontrolu glazbe na pametnom telefonu ili slušati glazbene datoteke sami sata. U isto vrijeme, možete slušati glazbu preko zvučnika sati, ili povezivanje putem Bluetootha na zvučnik ili Bluetooth slušalice. Također, uređaj omogućuje prikaz videozapisa u nekim formatima pravo na svoje ruke.

Upravljačka kamera smartphone . Jedna

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

od značajki pametnih sati A1 daljinski kamera telefon, povezan putem Bluetootha. To može biti korisno, na primjer, da izvrši autoportretist, istezanje ruku što dalje od sebe.

Anti – izgubljen – ili funkcija Antipater. Korisna značajka za one koji gledaju telefon A1 neće dopustiti da izgubite svoj pametni telefon. Uostalom, kada je anti-izgubljeni, sat će se oglasiti kad izvadite iz sinkroniziranih smartphone za više od 10 metara.

Ukratko, možemo reći da je SmartwatchA1 (W8) je odličan izbor jeftin pametni sat. Oni su slatka dizajn i ima širok spektar funkcija.

W8 Smart sat – značajke:

CPU: MTK6260A 364 MHzПамять: Operativni 128 MB + 64 MB interne. Dostupno TF memorijske kartice do 32 Bakran: 1.54”TFT HD 240 * 240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; GSM 850/900/1800/1900 MHzsim kartica: micro sim cardКамера: 1,3 Mrhanky: višejezičnog (ruski – opremljena) fitness tracker: pedometar, kalorija brojanje, praćenje sjedeći način rada, praćenje kvalitete supoderica: Audio: MP3, MP4 video: AVI , Foto: JPG, od PNGФункции: Pozivi, SMS i obavijesti o pozivima, SMS, aplikacijama; Internet 2G; audio i video player; fotoaparat; multimodeling; Anti-izgubljeni, kalkulator, kalendar, snimač, kontrolu smartphone kamere, itd baterije: 350 mAh Li – polimer accumulationtraits OS: Android (puni), IOS (puna)

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...