Smartwatch V8 - gledati, gdje kupiti najjeftinije, kako to funkcionira?
LJEPOTA

Smartwatch V8 – gledati, gdje kupiti najjeftinije, kako to funkcionira?

Bok svima. Danas ću reći i pokazati da proračun pametni

sat „Smartwatch V8”. Kažu da su ovi satovi su replika svega poznatog Apple …

Razlog zbog kojeg sam dobio ovaj sat, vrlo jednostavno. Uvijek sam htjela kupiti pametne sat, ali ne znam da li ili ne. Ova opcija će mi odgovara u svom proračunu, zahvaljujući kojem sam

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

u osnovi bio u mogućnosti da se konačno vidi i razumjeti u generalnom što „pametne sat”. A nastup bio prilično dobar i to mi se svidjelo.

Boje su različite. Volio sam crveni zlatni slučaj.

Pakiranje

Sat je pakiran u kvadrat. Unutar leže na fleksibilni supstrat pod kojima se krije sav hardver.
Začudo, prodavatelj Prepuna vrlo lijepe satove, stavljajući im crveni privjesak i hvala vam kartice i zahtjev da napusti lijep pregled
sitnica, ali lijepo sadržaj
paket.. Gledati s baterijom , microUSB kabel, korisnički priručnik, zaštitna folija.

Izgled

Nema prigovora. Volim sve. Ne labav, ali nešto iznutra visi van i to je činjenica.

S jedne strane se dopuniti. ispod koje se nalazi rupu za mikro USB kabela. Iznad njega je mala okrugla rupa je mikrofon. Ispod nekoliko rupa za zvučnik.

S druge strane, jedan gumb. Uključi / isključiti sat. Također se koristi za otključavanje sati. Spinning, ali samo za dekoracije, to jest, na primjer, za pomicanje izbornika tako. – to je nemoguće

Top staklo (izvorno zalijepiti zaštitni sloj + drugi uključen). Kućište je aluminij. Stražnji poklopac je plastika.

traka od gume.

pod poleđini skriva dva utora: jedan za SIM karticu i za MicroSD. Baterija: Li-Po 350mAh

.

Više slika:

Specifikacije:

CPU: 533 MHz MTK6261
Memorija:. 32M + 32 M.
TF kartica: podrška max 32GB TF kartica
Prikaz:.. TFT HD LCD zaslon
zaslon rezolucija:. 240 * 240 piksela
Bluetooth: Ver. 3,0
kamere: 0,3 M
baterije: 350 mAh

Glavne značajke:

Mreža. GSM / GPRS 850/900/1800/1900
SMS: prima SMS, Bluetooth (samo Android)
Zabava:. MP3, AVI, Bluetooth glazba svira.
zaslon: 3 načina da se pokaže prikaz

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

sata
pedometar
opet. „podsjetnik na make over ostati u redu”, praćenje sna, pucanje
Ostalo:. alarm, kalendar, štoperica , kalkulatori, itd
Bluetooth (samo za android telefon): obavijesti WeChat, WhatsApp, Facebook, pravovremene informacije, itd

Jezik. Engleski, ruski, španjolski, arapski, hebrejski, ukrajinski, talijanski, francuski, turski, nizozemski, njemački, portugalski

Pa, sad, kako

Zaslon: izvrsno. Sve se jasno vidi. Senzor nije lud. Dodir aktivira odmah. Zaključano nije vidio.

Birajte: tri vrste. Da biste se prebacili na drugi, što ga jednostavno dirati.

Nakon otključana, vidjet ćete glavni prozor (desktop).

donji lijevi je tipku „Izbornik” (slika će biti zasebno). Također, na izborniku možete unijeti provlačenjem prsta preko zaslona s lijeve strane. Za izlaz, potrebno je kliknuti na

gumb samo na desnoj strani.

Dolje desno je gumb „imena”. Daje mogućnost za ulazak u imenik.

Ikona „poziv”: ući kotačić izbornika. Za unos udobno na gumb prst pogodaka.

Ikona “poruka”: ulazak u izbornik SMS.

Možete napisati poruku, ali to je vrlo nezgodno. Tipkovnica traje pola ekrana i pogodio gumbe ponekad ne radi. Zadovoljan prisutnost na ruskom jeziku.

pozivi: možete upućivati ​​i primati pozive sa samo pametni sat, umetanje u njih SIM karticu. Uz to, vi ćete čuti pozivatelja preko speakerphone, ulica će biti teško čuti i staviti sat na uho, više je govornik. Izgleda čudno, ali to je mogućnost. Također možete koristiti sat kao Bluetooth slušalica za vaš smartphone
SMS.. Na isti način kao i pozive možete primati ili slati SMS-a putem SIM kartice u satima ili preko Bluetootha putem telefona

Meni. Postoje tri prozora kroz koje promjene izbornika, i sat u centru ostati na mjestu

U postavkama telefona možete postaviti ruski jezik. Svakako plus.

Korisnički

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

profili

Dnevnik
poziva:

Bluetooth. Odgovorna za povezivanje s drugima uređajima

Postoje aplikacije koje zahtijevaju usklađivanje s smartphone. Za to je potrebno instalirati program BTNotifications. Nisam to učiniti, ali nakon čitanja recenzije, mogu reći da uz pomoć ove aplikacije je moguće dobiti nikakvu obavijest na straži: WhatsApp, Facebook itd napisati da je čak i obavijest o povlačenjem olovku u . Napomena Galaxy
Također BTNotifications potrebno ako želite koristiti „daljinski snimanje”: program koji vam omogućuje prijenos slika s fotoaparata na smartphone u fotoaparat i uzeti njezine slike.

slanja ili primanja poziva, telefonski imenik, smartphone, itd dostupna i niti jedan zahtjev.

“Anti izgubljeni” poruku.

Kalendar: uobičajeno. Cijeli mjesec se uklapa u zaslon. Udobne i dobro da nema potrebe za pomicanje kroz nekoliko tjedana u razdoblju od jednog mjeseca.

Alarm: glasno i vibrira

.

pedometar: djela. Koraci vjeruje nije idealno. Došlo je do pogreške. Nisam Pedometri, usporedite, nažalost, ništa. Ali mogu reći da je ovaj pedometar ja broje 60 koraka u 31 sekundi … a ja samo mahnuo.

„Podsjetnik”: podsjetnik na čine boravak preko kaznu. Ako imate sjedeći posao, a zatim staviti određeni interval vremena, sat

će vas podsjetiti da je vrijeme da bi se i protežu. Na primjer, razmislite o nekoliko vježbi svakih sat vremena. Minutu gledati u daljinu: opuštanje očnih mišića. Pola minute nježna masaža za oči. Minuta intenzivan trbušnjaka. Minute intenzivne sklekova (na poslu to može biti učinjeno od stola). Barem isprike – više posla. Općenito, podsjetnici su korisne!
Aplikacija možda neće raditi s pedometar.

„Vrijeme Praćenje”: ocjenjuje kvalitetu sna. Trčanje, rezultat je samo „dobar”, ali intenzivno val sat kao rezultat promjena u „lošim”. Vidite, rezultat ovisi o tome koliko često prevrćem u snu.

Memorijska kartica sat vidjet redovito:

Glazba: možete ga čuti s memorijske kartice izravno iz ručnog zgloba. Zvuk je glasno. Također možete kontrolirati osnovne player telefona ili reproducirati glazbu izravno s vašeg zgloba.

snimač: špijun osobina:)

Kamera: možete fotografirati s rezolucijom do 640×480 ili 320×240 video pucati. Ništa posebno u njoj, kvaliteta ostavlja puno da se željeni. Neki je napisao da bi bilo bolje da ne postoji, kao i kvaliteta smeća, a vidi ga, navodno je plijen.

Možda je sve:)

Zaključak: dobro, to je zanimljiva stvar, s obzirom na činjenicu da sam koristio to nije bio. Kao funkciji čine više od boravka u redu. Ako jedete na vrijeme, na primjer, svaka 3 sata, ova funkcija će služiti kao podsjetnik da je vrijeme za jelo. I tako dovesti tijelo u tonu, nakon sat vremena sjedeći posao – vrlo dobar podsjetnik. Sprava za mjerenje koraka, možda, beskorisno val može i sjedeći, i onda kaže: „Oh, pogledaj što sam našao.”
Pogledajte ženskom rukom je malo masivna, ali mi se sviđa.
Ukupna dužina: 26,5 cm Netlogu Minimalna zatvarač na etiketi, 19.5 cm, a maksimalna je 24,5 cm.
Mjereno od vrha, tako da je potrebno uzeti u obzir debljinu tijela i njegove pravokutnosti, a to znači da je sat nije savršeno čvrsto, kao što je remenje, priključen na ruku.
zapešće 15 cm do pričvrstiti na zadnji rupu. Hoće li sjediti čvrsto i neće vršiti pritisak, ali osjećam ugodnije ako je uhvaćen na pretposljednji rupu.

P.S. ozbiljno, kako ja to razumijem nije pravi Smartwatch V8, a kopija izvornog GT08. Neke funkcionalnosti nedostaje ili ograničiti. Dakle, cijena je ovako =)

Potap odlučio sudjelovati u foto pucati:
selfije:

Onda počinu dok domaćica napisao komentar:
hvala na gledanju.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...