SNAGA

Squeeze Station – mišljenja, komentari, cijena, gdje kupiti

naišli na tom čudu od Infantino slučajno, kada sam naručio pokrov za kišu za kolica na Amazonu, pa čak i sumnje nisu pojavili – trebam ga! Redoslijed napravio dan prije rođenja svog sina, znajući da će on odmah koristiti uređaj. A sada, došlo je vrijeme. Pogled u budućnost reći – Da, to je čudo, ja ne žalim za kupnju! Dakle, mišljenje o sustavu pakiranja dječje hrane od Infantino:

  • Zašto paket pire kada možete kupiti gotove?
  • Izgled sustava sustava za pakiranje
  • Proces pakiranja pire, moguće teškoće
  • Dodaci za sustav
  • Video
  • Cijene u SAD-u i Italiji

Zašto paket pire kada možete kupiti gotove Squeeze Station?

sama od pirea zapakirane u vrećice s se može zatvoriti poklopcem briljantnu ideju! Čuvati pire sve dobro, osim za jednu stvar – oni su iznimno monoton. No, osim misli o kombinaciji različitih okusa u jednom pakiranju, bio sam privučen idejom pakiranje ga povrće zemlje, voće i bobice. Znam da su savršeni, sezonski i uzgaja u regiji gdje se rodilo dijete. Jednostavna formula uspjeha!

Izgled sustav pakiranje Squeeze Station:

Jedva čekaju vrijeme početka hranjenja sam počeo testirati punionicu od Infantino. Ovdje je kutija:

Komplet uključuje spremnik, tisak i 10 omot. Morao sam kupiti još jedan paket od 50 paketa.

Kako koristiti Squeeze Station:

Sve je vrlo jednostavno. Morate vijak paket u spremnik, ispunite ga s bilo kojim umakom i gurnuti na paket tisku. Vijak poklopca na pakiranju i gotovi ste!

Tisak gura pire je dobar, ali previše teško novinarima nije potrebno, jer se može dogoditi da se kaša se pritisne kroz zidove gore, a ako ga probati natrag na leđa, pire paket za tlak izaći paketa leđa. Dakle, budite oprezni, bez žurbe.

Svi dijelovi sustava mogu se prati u perilici posuđa. To je važno za mene, mrzim oprati ruke.

Što još mogu kupiti sa svojim sustavom pakiranja Squeeze Station:

punjenje za postavljanje, možete kupiti odgovarajuću dodatnu opremu. Kupio sam žlicu koja se može naviti na pakiranju.

Vrlo povoljno hraniti bebu, koji još uvijek ne razumije kako sisati hranu iz paketa. U nizu tih žlice za dvoje.

Još uvijek možete kupiti bocu koja može biti ispunjen ne samo debeli, nego više tekući pire, također kroz sustav.

Kasnije je saznao da pored takvog prijemnika kao što je imam, postoji više sviđa pakiranje, koji uključuje okvir i tri tenkove umjesto jednog. Nego što je lakše? Nema potrebe da zadrži sposobnost u ruci, to jednostavno spajaju na okvir. Stanica za razliku od jednostavnog skupa možete kupiti ne samo na Amazonu, ali u Rusiji, na primjer, u opstetriciju ili ozon.

Ovdje je video o tome kako koristiti stanica:

Cijene u SAD-u i Italiji:

U SAD-u, to je sada košta 20 $ + shipping, što ovisi o tome što proizvodi koje ste kupili i ono što je posrednik pogon. Ja normalno upravljati isporuku oko 14-15 dolara po kg. Postaja teži sa pakiranje 500 gr. Ja bi platio oko $ 7 + $ 1 osiguranje + $ 1 za rukovanje parcela kao posrednik. Sve za oko 29 dolara ili 1624 za rublje. Mnogo više isplativo nego u Rusiji, gdje su cijene počinju od 2800 rubalja. Ako je popust ili kartica lojalnosti, malo jeftiniji, ali ne dovoljno da odbije napast kupiti u Americi. A ako ne želite čekati mjesec dana, možete preplatiti

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *