LJEPOTA

Tekuće ovo ili još uvijek prisutno

Pleuralna prianjanja su najčešće komplikacije eksudativnog pleuritisa. U početnoj fazi adhezija, dvije pleuralne i zidne ploče su zadebljane i zagušene, a zatim se vlakna nanesu na površinu.

Opsežna pleuralna fibroza ometa prozračivanje pluća i pridonosi bronhijalnoj dilataciji. Fouling je najčešće komplikacija nakon prisutnosti tekućine u pleuralnoj šupljini. Ova tekućina je još uvijek prisutna ili je već apsorbirana u druge dijelove tijela.

Simptomi pleuralnih adhezija

Simptomi pleuralnih adhezija:
– grudni koš, vučenje zauzete polovice prsnog koša;
– slabljenje drhtavog glasa;
– prigušena ili prigušena buka zvona;
loše pokretne niže granice pluća;
– oslabljena vezikularna mumlja;
– pucketanje u donjim dijelovima pluća.

Liječenje pleuralnih adhezija

Liječenje pleuralnih adhezija temelji se na liječenju bolesti koja ih uzrokuje. Antibiotici protiv Streptococcus pneumoniae najčešće se primjenjuju intravenozno ili polako.
Monika Kozak

– Opća dijagnostika unutarnjih bolesti “, E. i A. Brush, izd. PZWL, Varšava.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *