Tip III samontalno višestruki glandularni poremećaji neaktivnosti

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Postoje tri oblika sindroma autoimune hipotenzije tipa III.

Raznolikost A je karakterizirana autoimunim tiroiditisom koji postoji zajedno s dijabetesom tipa I.

Varijacija B je karakterizirana autoimunim tiroiditisom s malignom anemijom.

Raznolikost C, s druge strane, odnosi se na suživot autoimunog tiroiditisa s albinizmom ili alopecijom ili drugim autoagressivnim bolestima specifičnim za određeni organ (npr. Bolest štitnjače, bolest štitne žlijezde ili bolest štitnjače ) . Glavni razlozi za to su: visceralna bolest, hipogonadizam ili zamor mišića.

Prepoznavanje tipa III autoimunog sindroma multigroupalne hipotenzije

Kriteriji za dijagnozu tipa III sindroma višiglane insuficijencije uzimaju u obzir prisutnost najmanje dvije od četiri bolesti: hipotireoza, maligna anemija, dijabetes tipa I ili vitiligo s alopecijom.

Razlikovanje autoimunog sindroma hipotenzije tipa III uključuje izolirane oblike bolesti, karakterizirane pojavom pojedinih hormonskih i drugih autoimunih abnormalnosti.

Štoviše, trebalo bi aktivno tražiti različite patološke uvjete, jer se često promatraju brojne abnormalnosti u tijeku autoimunog sindroma tipa III hipotenzije, a važno je da se nitko od njih ne zanemaruje.

Liječenje i prognoza autoimunog sindroma multipranularne insuficijencije tipa III

Autoimunoterapija poliglampularne insuficijencije tipa III temelji se na kontinuiranoj primjeni hormona koji nedostaju (npr. Abnormalne razine hormona, abnormalne razine hormona, itd.). levotoksixin u hipotireozi, inzulin u dijabetesu tipa I) i u liječenju ko-morbiditeta (npr. u obliku testova hipotireoze, ili u obliku inzulina u tipu I dijabetesa). To je slučaj s malignom anemijom i albinizmom. Potrebno je opsežno upravljanje, jer propuštanje bilo koje komponente autoimunog sindroma može rezultirati razvojem život opasnih stanja.

Prognoza u sindromu poligligularne insuficijencije autoimunog tipa III ovisi o stupnju težine procesa koji dovodi do uništenja unutarnjih žlijezda lučenja i na kojem su tkivu pogođeni procesom bolesti. Povoljnije prognoze povezane su samo s ispravno tretiranim slučajevima.

About Lucija Pretić 672 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*