LJEPOTA

U postupku, primjena farmaceutskih pripravaka je od najveće važnosti.

Dijagnoza papilarne tuberkuloze je moguća na temelju karakterističnog izgleda i položaja lezija. Štoviše, tipična je visoka rezistencija protiv tuberkuloze i jaka pozitivna reakcija tuberkulinske reakcije kod bolesnika. Histološka slika dobivenih fragmenata tkiva pokazuje obilježja tuberkuloznog zrna.

Kod diferencijacije papilarne tuberkuloze u koži, bradavica (tijekom koje nema infiltracija kože i bez upalnih lezija, osim toga, povezana je s tendencijom samoregulacije i samostalnog transplantacije) i potrebno je uzeti u obzir činjenicu da je papilni lišajni stan (karakterističan za njezin tijek svrbež i da se pojavljuju tipične grudi u okolišu ili na nekom drugom mjestu), odlučujući faktor u tim slučajevima je ispitivanje promijenjenih patoloških tkiva u mikroskopu nakon primjene posebnih bojenja ,

Osim toga, druga vrsta tuberkuloze – lupus papiloma – može biti slična, ali pronađeni su lupusni čvorovi i postoji veća sklonost skrutnjavanju i raspadanju.

Liječenje papilarne tuberkuloze

Metode liječenja papilarne tuberkuloze ne razlikuju se od onih koji se koriste u drugim oblicima bolesti. Primjena farmakoloških preparata, posebice izoniazida, rifampicina, etambutola, streptomicina i pirazinamida, bitna je u ovom postupku. Terapija se sastoji u povezivanju nekoliko mjera istodobno.

Liječenje papilarne tuberkuloze je kronično i traje mnogo mjeseci sve dok se kožne lezije ne nestanu (ako bolest nije popraćena abnormalnostima tuberkuloze u unutarnjim organima). Ponekad je nužna i kirurška intervencija s odstranjivanjem kožnih lezija.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *