LJEPOTA

Ulje periferne tuberkuloze se javlja rjeđe

Zbog anatomske blizine uretre i rektuma na stidne strukture, posebno je izložena infekcijama i razvoju upala. Najčešći uzroci upale vulve, međutim, ostaju ozljede na tim područjima i loša higijena intimnih mjesta. Također se događa da vaginalna upala preko spuštene ceste odlazi dolje do područja oko vulve. Često se u tim uvjetima javlja svrbež, što može dovesti do sekundarnog oštećenja kože.

Bakterije, gljivice, virusi ili paraziti uzrokuju upalu (npr. “Bakterije”, “gljive”, “virusi”, “paraziti”). uši, zobi). Najčešće infekcije su: upala atrijalne žlijezde, periapikalni apsces, herpes, Kłykciny kończyste i vulva vulgaris. Liječenje u određenim bolestima se ne razlikuje od dermatoloških normi, a posebna je uloga dodijeljena brigu o intimnoj higijeni ovih područja.

Akutna upala veće atrijalne žlijezde

Akutna upala atrijalne žlijezde, koja dovodi do razvoja apscesa, smatra se tipičnom bolestom područja vulve. Cista se stvara začepljivanjem estuarija za izlučivanje žlijezda. To je sekundarno od infekcije njegovog sadržaja s razvojem apscesa, ponekad znatne veličine.

Najčešći uzroci bolesti su bakterije Escherichia coli, Proteus mirabilis, vrste Bacteroides i Neisseria gonorrhoeae. Karakteristični simptom upale atrijalne žlijezde je akutna bol vulve usana, koja se pojačava tijekom hodanja i otežava sjesti. Simptomi se brzo razvijaju, a nakon nekoliko dana ulje može rasti i spontano rasprsnuti. Osnovna metoda liječenja je incizija i drenaža šupljine apscesa.

Najčešća pogreška tijekom postupka je stvoriti ograničeni rez, koji ne daje mogućnost isušivanja cijelog sadržaja žlijezde. Nakon spontane pucanja ulja, poželjno je povećati rezultirajuću rupu i staviti filter u njegovu šupljinu.

Uporaba antibiotika kod žena s akutnom upalom atrijalne žlijezde ne preporučuje se svima. Iako na početku bolesti, antibiotska terapija može usporiti ili zaustaviti napredak procesa, češće nego ne samo da dovodi do liječenja i odgađa pravilno liječenje. Samo trudnice, zbog visokog rizika od širenja infekcije, daju antibiotike – penicilin – 7-10 dana.

Periparticular gland oil

Apsces perinatalnog žlijezda je manje uobičajen. Simptomi su slični onima promatranim tijekom akutne upale veće atrijalne žlijezde. Liječenje je također sličan, apsces se izrezuje i zatim drenira, au posebnim slučajevima se koriste antibiotici.
Mariusz Kłos

– Obstetrika i ginekologija “, ed. Znanosti, Grzegorz H. Bręborowicz, ur.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *