LJEPOTA

Upala upale virusne jetre C (hepatitis C)

Hepatitis C uzrokuje RNS virus roda Flavi. Razdoblje inkubacije mora biti između 2 i 20 tjedana. U većini slučajeva, infekcija se javlja parenteralnim putem, uglavnom transfuzijom krvi i krvnih pripravaka.

Hepatitis C je rjeđe zabranjen seksualnim odnosom. Faktor rizika je uporaba droga intravenozno, uglavnom od strane korisnika droga.

Infekcija hepatitisa C karakterizirana je visokim postotkom napretka u kroničnoj bolesti i mogućoj cirozi.

Akutni virusni hepatitis može se podijeliti u četiri faze. To su: razdoblje inkubacije, simptomatska faza predhepatitisa, simptomatska faza žutice, oporavak.

Simptomi hepatitisa C

Hepatitis C je virusna bolest u većini slučajeva (90%). ) ne uzrokuje nikakve simptome. Takva skrivena priroda bolesti često ga poduzima za infekciju gripe.

Liječenje hepatitisa C

Hepatitis C se liječi farmakoterapijom. Tijekom prva 4 tjedna, oko 5 milijuna jedinica interferona alfa primjenjuje se dnevno subkutanom injekcijom.

Za sljedećih 5 mjeseci interferon se primjenjuje 3 puta tjedno. Nažalost, većina bolesnika doživljava recidiva. Trajni lijek postiže se samo za 20%. pacijenata . U kroničnih bolesnika koristi se interferon u kombinaciji s riboflavinom.
Monika Kozak

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *