LJEPOTA

Višak anti-diuretickog hormona (Schwartz-Bartterov sindrom)

Pozdrav, molim vas, dajte nam neki savjet. Za više od 2 godine masovne probleme s oteklinom, uglavnom otekavši noge i kapke, chAsami također bedrima. Nije povezano s točno određeno doba dana, često se pojavljuju odmah nakon buđenja. Svakog dana masirati, podmazivati ​​noge ekstraktima kestena, limfna drenaža ne pomaže. Cool tuševi, masaže – nema učinaka. Jedem zdravo, vegetarijanac, dopunjujem svoje nedostatke vitamina s prehrambenim dodatcima, uopće ne jedem sol, pijem puno mineralne vode, zelenog i crvenog čaja i nemam praktički kavu. Već dvije godine uzimam diuretike (diuretike – Diuver i Tialorid) ako ih ne uzimam 2 dana ne znam kako se odijevati hlače, cipele ili slobodno kretati, jer je oteklina toliko jaka. Liječnici su razbijali ruke, već sam uzela Yaz (sumnja na hormonalni poremećaj, to je pomalo diuretik) – to nije pomoglo. Aqua Femin nije pomogla. Piti sve vrste čajeva – nema rezultata. Prirodni načini (peršin infuzije, brat infuzije, itd.). ) – nema poboljšanja. Imao sam testove – ultrazvuk bubrega (normalno), ultrazvuk Dopplera – sve je bilo u redu. Srce (EKG, odjek srca) je u redu. Štitnjače – Hashimotova bolest je dijagnosticirana u meni, ali prema endokrinologu nije uzrok oteklina (razlog može biti hipotireoza, ali uzimam euthyrox, nažalost oteklina nakon što se ne odmakne). testovi jetre, urina i krvi – svi parametri u standardu. Razine hormona su normalne. Nemam alergiju, niti uočavam intenziviranje simptoma u određenoj fazi menstrualnog ciklusa. Pokušavam se kretati puno, ja sam mršava osoba, pa oteklina nije povezana s prekomjernom težinom. Već sam zbunjen jer ne mogu uzimati diuretike cijelo vrijeme. Može li mi tko pomoći na bilo koji način?

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *